Megnyílt a Street One szombathelyi üzlete!

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. március 18., péntek •
Hábetler Zoltánt, a Street One üzlet szombathelyi tulajdonosát kérdeztük a márkáról.
Megnyílt a Street One szombathelyi üzlete!

Alapvetően mi jellemzi a Street One-t?

A márkát 1983-ban alapították azzal a céllal, hogy az éppen aktuális divattrendeket minél rugalmasabban kövessék, és szolgáltassák. Így van ez most is, a márka mindenkinek a kedvence lehet, aki követi a divatot, szereti a jó kombinálhatóságot, a kifogástalan minőséget, vagy éppen a sportosan elegáns letisztult darabokat, nem is beszélve a kedvező ár-érték arányról. A Street One egy fiatalos divatmárka, változatos ahhoz, hogy megfeleljen a 21. századi öltözködési igényeknek. Biztos vagyok benne, hogy itt minden hölgyvásárló megtalálja a neki megfelelő darabokat.

Mit kell tudni a kollekciókról?

Ahogy a sokak által szeretett MANGO-nál vagy a ZARA-nál, itt a Street One-nál is a kollekciók gyors cseréjére alapoznak. Évi 12 kollekcióval számolnak, gondoljunk bele, ezzel szinte havonta mindig új oldaláról mutatkozik be a Street One. Ezeket a kollekciókat aztán Németország és Európa szerte több mint 3900 márkakereskedésben értékesítik, most már Szombathelyen is. A márkánál a siker receptjét már régóta tesztelik, bebizonyosodott, hogy húzóerőnek számítanak a helyi boltok, az ott dolgozók, akik hasznos tanácsokkal látják el a vásárlókat. Az üzletben első helyen szerepelnek a vásárlók igényei és kívánságai.

Hamarosan itt a nyár, mi várható a Street One nyári kollekciójában?

A márka kezeskedik róla, hogy idén nyáron is jól érezzük magunkat a ruháiban. Ezekben a szettekben romantikusan trendik lehetünk, de a hétköznapokat is divatossá teszik tökéletes szabásaikkal, minőségi alapanyagaikkal. A márka hitvallása is, hogy „nem elég jól kinézni” de fontos szempont, hogy a Street One abszolút megfizethető!

Hol van Magyarországon önálló Street One márkabolt?

Önálló üzlet eddig csak Budapesten volt, most Szombathely az első vidéki város, ahol a Street One önálló márkaboltot nyit.

Hol található a szombathelyi üzlet?

Március 17-én, csütörtökön nyitottunk a Fő tér. 2 szám alatt. Hétköznaponként 9-18 óráig, szombaton 9-16 óráig szeretettel várunk minden vásárlót! 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére