Megmutatták tetkóikat a szombathelyi sportoló férfiak is

Frisss/SZR/PCS - fotó: Bodorkós Máté, Hornyák Emőke, Facebook, HGY, HZS. • 2017. július 06., csütörtök •
Ezúttal az erősebbik nem két tagját kértük meg, hogy meséljenek a testüket ékesítő varratok kapcsán. Horváth Győző és Hegyesi Zsolt szívesen vállalták a megtisztelő feladatot.
Megmutatták tetkóikat a szombathelyi sportoló férfiak is

Vannak sportágak, ahol kifejezetten fontos szerepe lehet egy jól elkészített tetoválásnak. A mai világban szinte minden második fiatalnak díszíti a testét egy varrat, éppen ezért meglepő lenne, ha a szombathelyi élsportolók kilógnának a sorból. Ráadásul egy testépítőt, ökölvívót vagy egy ketrecharcost szinte el sem tudnánk képzelni félelmet keltő tetoválások nélkül. Azonban hiba lenne az előítéletek mögé bújni, hiszen minden képnek megvan a maga története.

A „divatos” jelzőt leginkább a hölgyek által viselt tetoválásokra illik mondani, míg az erősebbik nemen található ábrák általában öltöztetik az urakat. Hegyesi Zsolt, a Swietelsy-Haladás VSE futsal játékosa, valamint Horváth Győző, a sanda világbajnoka, valamint többszörös K1-es bajnok abban egyetértett, hogy fejetlenül és divatból nem szabad tetováltatni, mert ez a döntés egy életre szól. Fontos továbbá az is, hogy az általunk kiválasztott ábrák önmagunk számára fontos üzenettel bírjanak.

A testem túlnyomó részén sárkányok vannak, ami gyermekkori szerelem. Mindig rajongtam értük, ami a mai napig tart. Úgy gondolom ezen nincs mit magyarázni, édesanyám is nemsokára felkerül. A szeretett szülők elvesztése mély nyomot hagyott bennem - avatott titkaiba Horváth Győző.

Bár itt csak egyik fiam neve szerepel, de mind az öt gyermekem nevét magamra tetováltattam, hisz bármilyenné is válnak, bármilyen messzire sodorja el tőlünk az élet, így egy kicsit velem vannak - mutatta a testét ékesítő feliratokat a remek sportoló.

 

Győzőhöz képest Hegyesi Zsolt tetoválásának a története elég egyszerű, ugyanakkor már képes átértékelni az adott helyzetet is. Történetesen a futsalos egy fogadás elvesztésének köszönheti új ábráját, amelyre természetesen nagyon büszke.

Nem kell nagyon túlgondolni a dolgokat, egész egyszerűen arról van szó, hogy fogadtam egy barátommal, ebből indult az egész - mesélte nevetve a labdarúgó. Utólag persze nagyon okos az ember, de igyekeztem a lehetőségből kihozni a legtöbbet.

Közhelyeket persze lehetne puffogtatni, de felesleges. Ez a tetoválás arra emlékeztet majd, hogy bármilyen nehézség is adódik az életemben, mindig, mindenre megoldást kell találni és a helyzetből kihozni a maximumot - zárta gondolatait Hegyesi Zsolt.

Abban viszont biztosak vagyunk - és talán a sportolók is osztják a nézetünket - hogy meggondolatlanul, heccből felesleges tetoválást készíteni, mert ez a döntés egy életre szól. Ezt pedig elfelejtik azok, akik hirtelen felindulásból keresik fel a legközelebbi szalont.

közösség

további frisss

lap tetejére