Meglestük munka közben Igor Romakov tanítványait

PCS - fotó: Hornyák Emőke • 2017. augusztus 24., csütörtök •
A Haladás VSE női röplabda együttese keményen készül a pénteki, Kaposvár elleni összecsapásra.
Meglestük munka közben Igor Romakov tanítványait

A tavalyi menetelés már a múlté, mégsem lehet elmenni szó nélkül a zöld-fehérek teljesíténye mellett. Az alapszakaszt, majd a rájátszást is utcahosszal nyerték meg a szombathelyiek, majd a feljutásért vívott harcban a Miskolc gárdáját is legyőzték. A hosszú szezon után megérdemelt pihenés következett... volna.

Ugyanis a rendkívül rövid nyári szünet sem telt munka nélkül a szakvezetők számára. Dr. Mucsi Péter szakmai vezetőként folytatja a munkát az egyesületen belül, így nem csak a keretet kellett megerősítenie, de a kispadra is egy felkészült tréner után nézett.

Milana Reljic számára nem volt elveszett labda

 

Igor Romakov személyében megtalálta az új vezetőedzőt, majd pedig érkeztek a játékosok is. Bagyinka Fanni Kaposvárról érkezett, míg Milana Reljic és Andrea Kalman Szerbiából tették át székhelyüket. A csapat azonban még nem teljes, hiszen center posztra is igazolni akarnak.

Bagyinka Fanni, Nicola Kinser, Mohl-Benesóczky Anna Igor ROmakov instrukcióit hallgatja

 

Két amerikai próbajátékos a héten együtt dolgozik a zöld-fehérekkel. Volt szerencsénk élőben is látni a 190 centiméter magas, a kansasi egyetemről érkezett Nicole Kinser játékát. Az edzés remek hangulatban telt, a kemény fizikai ráhangolódás ellenére. A röplabdázók pedig a szakvezető minden utasítását maradéktalanul betartották.

Nicole Kinser jó teljesítményére pénteken is szükség lesz

 

Pénteken a Sugár úti sportcsarnokban egyébként megnézhetik a szurkolók is, hogy mennyire képzettek a szerb röplabdaiskolából érkező lányok, valamint az amerikai próbajátékosok sorsa is a találkozón dől el.

 

Haladás VSE - Kaposvár
Szombathely, Sugár úti sportcsarnok
augusztus 25.
19:00

közösség

további frisss

lap tetejére