Meglepetésre készül Srecko Sekulovic csapata

SzR-falcokc.com - Fotó: frisss.hu • 2017. április 01., szombat •
Ma délután idegenben kezdik meg szereplésüket a felsőházi középszakaszban a sárga-feketék.
Meglepetésre készül Srecko Sekulovic csapata

A csapat honlapja a vezetőedzővel készített interjút arról, hogy milyen körülmények között készültek az elmúlt hetekben, illetve, hogy mit vár Szolnokon.

Most már második hete ideiglenes pályán készül a csapat…
Valóban, nagyon zavaró körülmény, hogy a pályánk foglaltsága miatt nem tudunk rendesen edzeni. Immár két hete nem tudunk bejutni a csarnokba, pedig jó lett volna a saját megszokott feltételeink között készülni a felsőházi középszakasz meccseire.

Ha szombat, akkor Szolnok…
A szombati szolnoki fellépésen nagyon nehéz meccsnek nézünk elébe. Szolnokon teljesen más játszani, mint itthon a szolnokiakkal. Nagyon jó a keretük, nagyon jó a csapatuk. Tudom, hogy nagyon nehéz lesz, de szeretnénk meglepetést okozni idegenben. Ha sikerül, amit Szolnokra elterveztünk, és csütörtökön itthon legyőznénk az Alba Fehérvárt, akkor teljesen más szituáció állna elő. Bízunk benne, hogy így lesz és akkor minden szurkolónk és az egész város megint mellénk állna, nagy szükségünk lenne rá.

A középszakasz meccseire milyen célokkal vág neki a csapat? 
Nagy a nyomás a játékosokon, a szurkolók, a város részéről, ezért is zavar, hogy nem tudunk ideális körülmények között készülni. Nagy siker, hogy bejutottunk a felsőházi középszakaszba, ezzel elértük elsődleges célunkat, az 1-8. hely megszerzése sikerült, ez jó most, de megyünk tovább. A szolnoki meccs után még 3 edzésünk lesz a csarnokunkban, aztán jön az Alba, majd megint 2 idegenbeli meccs lesz a műsoron.

Mikor lenne elégedett?
A hazai pálya megőrzése a célunk, ezért harcolunk, de arra is rá akarunk cáfolni, hogy egyesek szerint gyengék vagyunk idegenben, ez sem igaz. Igyekszünk jó ritmusban játszani. Reális célunk az első négybe kerülés, illetve a hazai pálya megőrzése.

A Szolnoki Olaj - Falco KC meccs 17 órakor kezdődik. A mérkőzés eredményének alakulásáról honlapunkon tájékozódhat. 

közösség

további frisss

lap tetejére