Matajsz Márk: igazi csapatmunka volt!

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. május 02., kedd •
Az AVUS szombat este is örömet szerzett a szombathelyi szurkolóknak.
Matajsz Márk: igazi csapatmunka volt!

ITT már olvashatták ÉLŐ tudósításunkat, és azt, hogy továbbra is bevehetetlen vár a Fedett Uszoda, most az AVUS vezetőedzőjét kértük meg, mondja el, hogyan látta a ceglédiek elleni meccset.

Az elején zseniálisan védekeztünk, 4-1-gyel fordultunk, minden klappolt, kapusunk jól védett, a támadásaink is góllal értek véget. Aztán törvényszerűen jött az a bizonyos hullámvölgy, nagyon magunkra húztuk a ceglédieket, sajnos átjátszották a zónánkat, de szerencsére megint tudtunk újítani és a vége már-már magabiztos siker lett. Összességében extra teljesítményekkel tudtunk a vendégeken felülkerekedni, jöttek a meglepetés gólok, és aminek különösen örülök, akcióból szereztük ezeket.

Takács Kristóf és Kutasi Rómeó is jól védekezett, számos blokkolásunk volt, Vladimir Cvetic, Kurucz Barna és Ekler Bendegúz góljai, valamint a nagyon fiatal Galambos Gergő találata is nagy mértékben hozzájárult a győzelemhez – összegezte tapasztalatait Matajsz Márk. 

A vezetőedzőtől azt is megtudtuk, hogy a jövő héten, ha lehet még keményebben kell dolgozni, hiszen a felsőházi rájátszás lényege, hogy mindig a győzelemért kell a medencébe ugrani.

A jövő szombati igazi 6 pontos meccs lesz, hiszen az élen álló egrieket fogadja az AVUS. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére