Már most 234 centi, de még mindig nő a világ legmagasabb tinije

Frisss.hu, Daily Mail Fotó:Daily Mail • 2016. szeptember 23., péntek •
Broc Brown évente 15 centiméterrel lesz magasabb.
Már most 234 centi, de még mindig nő a világ legmagasabb tinije

Te is elfogadnál még pár plusz centit, ha a magasságodról van szó? Na, ennek a michigani srácnak ezt tuti hogy nem jut eszébe, ugyanis jeleneg 234 centi, amivel besöpörte a világ legmagasabb tinije címet. Ráadásul a 19 éves Broc Brown még most is növésben van.

Kiskorában egy genetikai rendellenességet, úgynevezett Sotos-szindrómát diagnosztizáltak nála, amivel jelenleg sem tud mit kezdeni az orvostudomány.

Broc cipője az amerikai számozás szerint 28-as méretű. Ez azt jelenti, hogy mindegyik lábára egy 46 centiméter hosszú csuka kell.

 „Ha jól emlékszem, Broc több mint 150 centi volt, mikor óvodás lett. Általános iskolában elérte a 183 centmétert, középiskolába pedig már 213 centméterrel került” – mesélte a Daily Mailnek a srác édesanyja.

A gigantikus termethez egyébként méretes kiadások is tartoznak. A család különleges ágyat és széket csináltatott neki ezer dollárért, emellett a ruháit is varratnia kell (a boltban nehezen kapna ekkora felsőt és gatyát), zoknijai pedig 18 dollárba kerülnek páronként.

közösség

további frisss

lap tetejére