Már millióknak jósol a Frisss.hu jósnője, Seprenyi Fanni

frisss.hu • 2016. február 08., hétfő •
Múlt héten debütált a TV2-n futó Asztro-Világban mostantól hetente ad tanácsot és segítséget.
Már millióknak jósol a Frisss.hu jósnője, Seprenyi Fanni

Hogy találtak meg téged?

Egy délután megcsörrent a telefonom és az Astroshow-tól kerestek. Szerették volna, ha a csapathoz tartozom, vagyis üljek a képernyők elé. Sosem csináltam még ilyet, de nem áll messze tőlem a szereplés és így nem volt kérdés, kaland, megcsinálom. Elmentem Budapestre egy megbeszélésre, majd a stúdióba, ahol készítettek velem egy próbafelvételt. Elégedettek voltak velem, nagyon. Aztán ahogy a jósdám új helyre költözött hívott a producerem, hogy döntöttek, melyik csatornához, engem akarnak. Pár nap múlva már adásban voltam.

Milyen volt az első felvétel?

Bevallom, az adás előtti este ideges voltam, hiszen nagy rajtam a felelősség. De reggelre feltöltődtem és minden porcikám sziklaszilárdan tudta, mit kell tennie: most nem hibázhatok. Amúgy is maximalista vagyok, 110%-ot várok el magamtól! Valójában én nem jósnő vagyok a szó szoros értelmében, ez csak egy címke. Egy totális lélektranszformációt csinálok. Azt még gyakorolnom kell, hogy a kamerába nézek és nem magamat nézem a képernyőn, de nem tehetek róla, nagyon tetszik. Egy mágiát csináltam csütörtökön, aminek a lényege, hogy boldogságot vigyek az emberek életébe. Tulajdonképpen műsort vezettem, ahol a szegénységtudat törlése és a szerencse jóváhagyása volt a téma.

Tudjuk, hogy nem most kezdted, a Frisssnek például lassan egy éve jósolsz minden nap.

Ahol most tartok azt a hitemnek és a Teremtőnek köszönhetem. Tizennégy éves korom óta tudatosan építem a karrierem, diákalpolgármesterként kezdtem, ott szoktam meg igazán a szereplést. De sokat köszönhetek Mérei Tamásnak is, aki rengeteget segített, mikor rendezvényszervezésbe kezdtem. Csodálatos ember, és nagy tanítóm. Érdekes, hogy idővel pedig a Frisss.hu-nál találkozunk. A Frisssen keresztül találtak meg végülis, itt olvastak egy cikket rólam, mert egy modern jósnőt kerestek.

Mitől vagy te más jósnő, mint a többi, miért téged hívjanak a nézők?

Korán meghallottam a belső zenét. Ez segít nekem abban, hogy hiteles legyek. Nem beszélek az anyaságról, mert nem vagyok anya… majd egyszer. Ellenben tapasztalt vagyok a szerelemben, a tragédiákban, az újrakezdésben, a felállásban, az elengedésről nem is beszélve. A Vonzás Törvénye pedig a hitem alapja. Csak arról tudok beszélni, amit átéltem már.

Mit gondolnak az emberek arról, hogy ebben a műsorban szerepelsz?

Az, hogy másnak mi a véleménye rólam, ahhoz nekem semmi közöm.

Tudod, hányan követtek?

Egyszerre több millióan, mert Magyarország mellett Romániában, Szerbiában, Szlovéniában és Szlovákiában is van adás.

Milyen néven szerepelsz a tévében?

Vénusz néven, mert hozzám nagyon közel áll a szerelem. Kedvelem Boticelli: Vénusz születése című festményét, a képernyőn próbálok azonosulni ezzel az érzéssel. Ebbe a névbe benne van a szerelem és a tűz, amit én képviselek.

Mikor vagy látható?

Csütörtökön 10.45-11.45-ig a TV2-n. Ez élő adás, nincs egy másodperc csúsztatás sem, imádom csinálni, élvezettel tölt el minden másodperc, teljesen az utamom vagyok!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére