Már a 4. helyen áll a Falco!

Szita Róbert-falcokc.com - Fotó: frisss.hu • 2017. február 04., szombat •
Srecko Sekulovic vezetőedző és Váradi Benedek csapatkapitány szerint is nagyon nehéz a fővárosban meccset nyerni.

Helyszíni közvetítésünkből már kiderült, hogy nagyon fontos meccset nyert meg csütörtök este a Falco a fővárosban. A sárga-feketék mestere, Srecko Sekulovic tudta, hogy nagyon szoros és nagyon nehéz meccs lesz.  

Már a meccs előtt éreztem, tudtam, hogy nagyon nehéz meccsünk lesz. A Vasas sokkal jobb csapat annál, mint, amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat. Nagyon nehezen jöttünk bele a játékba, az első félidőben szinte minden labdánk kifelé pattant, aztán a 3. negyedben feljöttünk és sikerült átvenni a vezetést, amit aztán a meccs végéig, ha nehezen is, de megtartottunk. Medford a betegsége miatt nem tudta hozni a tőle megszokott eredményességet, de Govens és Pustahvar annál inkább. Ez is mutatja, hogy csapatként működünk - nyilatkozta a győztes csata után a vezetőedző. 

Váradi Benedek csapatkapitány szerint is nagyon nehezen lendült játékba a szombathelyi csapat.  

Nagyon nyögve-nyelős első két negyedet produkáltunk, aztán a szünet jókor jött. A harmadik negyedben sikerült felvennünk a ritmust, majd okos játékkal a hátralévő időben már nem engedtük át a vezetést. Nagyon nehéz nyerni a fővárosban, hiába állnak a tabella alján, a Vasas és a MAFC ellen sem egyszerű. Ma is alázattal és hatalmas küzdeni tudással játszottak, most örülünk és vasárnap, a Szolnok ellen is szeretnénk folytatni a győzelmi szériánkat. Az idegenbeli győzelem mindig sokat ér, a legjobb 4 közé jutáshoz kellenek a vendégsikerek, ma is jó és erős csapatként sikerült játszanunk - fogalmazott a klub honlapjának a cséká.  

A Falco legközelebb vasárnap lép pályára, akkor az Aréna Saváriában játszik a csapat, az ellenfél a 3. helyen álló Szolnok lesz. 

közösség

további frisss

lap tetejére