Ellephetik a Csónakázó tó környékét a sportolni vágyók

SzR-KF-BB-HCs • 2015. március 26., csütörtök •
Folytatódik a Mozgástér, Mozgáspont rendezvénysorozat, amely a múlt hét csütörtökön a Fő téren mutatkozott be a városi önkormányzat és a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület összefogásában. Akkor a különböző sporteszközök használatáról tartottak bemutatót az egyetem sportszakos diákjai, a rendezvénysorozat második állomásán, a Csónakázó-tónál pedig mindenki kipróbálhatta a szabadtéri fitneszparkot. A szabadtéri fitneszparkban ma is lehetőség lesz egy rövid zenés gimnasztikára.
Ellephetik a Csónakázó tó környékét a sportolni vágyók

Lehetőség nyílt „szabadtéri fitneszterem” kipróbálására, de fellépett az egyetem cheerleader csapata is, akik nem is olyan régen a Cheer MEFOB versenyen második helyezést értek el. Az egyetem sportszakos hallgatói ez alkalommal egy meglepetés flashmob előadással készültek, a megnyitót pedig dr. Polgár Tibor, a SZoESE elnöke és a Sporttudományi Intézet igazgatója tartotta. 
A helyszínen megtudtuk, hogy a következő egy esztndőben különböző verseny- és szabadidős programokon vehetnek részt a sportok szerelmesei, többek között gyalog- és kerékpártúrán, valamint különböző egyetemi előadásokon, illetve egészségnapon is. A legaktívabb sportolók között júniusban kisorsolnak egy kerékpárt, amelynek elnyeréséhez mindössze egy előzetes regisztrációra van szükség.
A szabadtéri fitneszparkban minden kedden és csütörtökön lehetőség lesz egy rövid zenés gimnasztikára.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére