Lottónyertesek, akik pillanatok elverték a millióikat

Frisss/therichest - fotó: youtube, richest, pixabay • 2017. június 01., csütörtök •
Szex, drog, rock and roll - a mázlisták, akik megfogták az isten lábát, hogy a siker és a csillogás után még mélyebbre süllyedjenek.
Lottónyertesek, akik pillanatok elverték a millióikat

Bizonyára mindenki eljátszott már a gondolattal, hogy mihez is kezdene egy lottónyereménnyel. Magyarországon már elég tekintélyes összegnek számít egy 50-100 milliós nyereményalap, de külföldön ennek a többszörösét sikerült néhány embernek bezsebelnie. Ahogy korábban a magyar „mázlistákról” is kétes hírek röppentek fel, úgy a tengerentúli történetek sem értek véget happy enddel.

Willie Hurt élete még 1983-ban változott meg néhány szám kihúzását követően. Harmincnégy évvel ezelőtt is óriási vagyonnak számított a 3,1 millió dollár, így nyugodtan mondhatjuk, hogy az élete varázsütésre megváltozott. Azonban hiába a nagy vagyon, ha ez a fejébe száll az embernek, aki képtelen féken tartani önmagát. Willie belevetette magát az éjszakába és a summa nagy részét nőkre és drogokra költötte. Megcsappant a bankszámla a nejének köszönhetően, aki a válás során szép vagyonnal köszönt el egykori férjétől. A férfi egyébként egy átmulatott droggőzös éjszakát követően a rendőrkapitányságon ébredt. Willie új barátnőjének életét ugyanis brutális módon oltotta ki.

Mit tehet egy illegális bevándorló, aki megfogta az isten lábát? Semmi esetre se azt, amit Jose Antonio Cu-Toc. Hiába nyerte meg a 750 000 dollárt a férfi, mivel nem volt érvényes papírja, így a főnökét kérte meg, hogy vegye fel a nyereményt. Igen ám, de a jó szándékú vezető egy fillért sem adott a jogos tulajdonosának. Ezt követően mehettek a felek a bíróságra, hogy a teljes összeget feleméssze a jogi procedúra.

A hölgyek között is akadt olyan, akit teljesen megváltoztatott a pénz. Evelyn Adams több mint 5 millió dollárt nyert és az ilyenkor szokásos bevásárló körút végén ellátogatott Atlantic City-be, hogy a pénzét elveszítse a kaszinók mélyén. Tragikus sorsú főhősnőnk ezt követően visszaköltözött egy lakókocsiparkba, ahol sokkal szerényebb körülmények között éli mindennapjait.

Callie sem tudta kezelni a csillogást

Callie Rodgers sem járt sokkal jobban. A brit hölgy közel két millió fontot nyert a brit lottón. A nyereményét ő is felélte, igaz ő hosszabb-rövidebb ideig fel tudott mutatni belőle néhány dolgot: luxusautók, házak. Ráadásul meglehetősen igényes volt a megjelenésére is, így tekintélyes összeget hagyott a plasztikai sebészeknél is. A sorsát ő sem kerülhette el. Nincstelenül költözött édesanyjához két gyermekével, miután párját halálra verték.

Denise Rossi egy unatkozó és megkeseredett feleség volt, aki miután megnyerte a lottó főnyereményét, azonnal beadta a válókeresetet. Persze az 1,3 millió dollárról egykori férje nem tudott, csak két évvel később lett egyértelmű a számára. Ezt követően mehettek a felek a bíróságra, ahol a teljes összeget a férfinek ítélték. Ráadásul a perköltséget is fizethette a meggondolatlan feleség.

A prolik királya személyesen

Americo Lopes nagyon boldogan jelentkezett a nyereményért. Volt is oka az örömre, hiszen kereken 24 millió dollárt nyert a férfi. Sokáig azonban ő sem élvezhette a pénzt, mert kiderült, hogy nem egyedül adta fel a szelvényt, hanem 5 másik munkatársával. Így 20 milliót kellett odaadnia kollégáinak, ráadásul a perköltséget is saját zsebből kellett fizetnie.

Hallott valaki a prolik királyáról? Pedig valós személyről van szó. Michael Carroll egy teljesen átlagos kukás volt, aztán rámosolygott a szerencse. A brit lottón 9,7 millió fontot nyert, azonban ezt az összeget sikerült elvernie. Megszokott recept szerint járt el: kokain, nők, autók, roncsderbi, sportfogadás. Miután teljesen lenullázta magát kénytelen volt munkát keresni, azonban a köztisztasági hivatal nem vette vissza korábbi állásába - életvitele miatt - így manapság egy kekszgyárban dolgozik az egykori milliomos.

via

közösség

további frisss

lap tetejére