Limuzinnal partizni suli után?

frisss.hu • 2016. szeptember 11., vasárnap •
Szólj a haveroknak és jelentkezz, ha iskolád előtt megjelenik a limuzin!
Limuzinnal partizni suli után?

A NeTcar Autósiskola ZRt. nagyszabású kezdeményezése az e-learning, az online KRESZ-képzés népszerűsítése.
Diákok figyelem! Ha középiskolátok előtt megjelenik a NeTcar limuzinja, legyetek minél aktívabbak, mert ajándékkal is várunk Benneteket, a szerencsések pedig egy utazásra lesznek vendégeink. 
A cég marketingvezetőjétől, Simon Balázstól megtudtuk, hogy a NeTcar egyedi marketingeszközt alkalmazva, szeptember 5-től szeptember 16-ig minden szombathelyi középiskola előtt megjelenik hatalmas limuzinjával.

A NeTcar limuzinra marketing szövegeket helyezünk el és minden délután, 13.30-tól 14.30-ig tartó időpontban sorsolunk a jelentkező haveri, baráti társaságok közül és az adott napon és iskolában 6 szerencsés számára egy jó hangulatú városnézést biztosítunk a limuzinnal. A limuzinos utazás trendi és érdekes a fiatalok számára, ugyanakkor méf egy nehezen elérhető szórakozás – tette hozzá a NeTcar marketingvezetője.


 
Céljuk, hogy a legkedveltebb Vas megyei autósiskola, a NeTcar nevét még szélesebb körben megismertetessék, emellett azt is szeretnék, hogy a cég nevét a diákok összekötnék az internettel, illetve az online KRESZ-képzéssel. Így továbbra is egy érdekes, fiatalos és trendi autósiskolának ismernék a NeTcar autósiskolát.
 
Oszd be az idődet és haladj a Neked megfelelő ütemben, az e-learning igénybevételével nem kell bejárni az órákra, bárhol és bármikor tanulhatsz, gyorsabban juthatsz el a KRESZ vizsgáig! Ha kérdésed van, elméleti oktatóinkkal is konzultálhatsz – hirdeti a NeTcar Autósiskola ZRt.

 

közösség

további frisss

lap tetejére