Lélekvirág nyílt a Sportházban

KA - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. március 16., csütörtök •
Rajmon Ádám könyvbemutatóján jártunk.
Lélekvirág nyílt a Sportházban

Hétfő késő délután a Sportházban zeneszó fogadta az érkezőket. A földszinti terem lassan megtelt a vendégekkel, akik Rajmon Ádám könyvbemutatójára érkeztek. Először a fiatal fiú verseskötetének egy darabját hallgathattuk meg, majd Horváth Zoltán, az Agora rendezvényszervezője köszöntött mindenkit.

A bemutató fél órás zenei résszel vette kezdetét, ami mind hangzásban, mind érzelmileg felvezette az esemény fő attrakcióját. A String & Voice nevű duóban apa és lánya varázsolták el a közönséget. Külföldi és magyar számok feldolgozásait egyaránt eljátszották és Radnóti Miklós Bájoló című versének zenés újragondolását is hallhattuk.

Rajmon Ádám első verseskötetét, a Lélekvirágot, annak megszületését a benne olvasható verseken és egy beszélgetésen keresztül tárta az érdeklődők elé. Mesélt a költeményekről, zenei pályájáról és Balogh Józsefről, aki a család barátjaként segítette őt a kibontakozásban.

“A boldogságot könnyebben feldolgozza az ember, mint a szomorúságot...”

- mondta Ádám annak kapcsán, hogy versei főként melankólikusak, szomorkás hangulatúak. Az este során elhangzó verseket a fiú testvére, Rajmon Zsuzsanna előadásában hallgathattuk meg. A kötetben négy év alkotásai olvashatóak, mindegyik a lelkének egy-egy virága.

Az könyvbemutató végén bárki megvásárolhatta a kötetet, ezzel támogatva Ádámot munkájában, valamint egy aláírást is kaphatott tőle.

közösség

további frisss

lap tetejére