Légy képben! - Fotókiállítás nyílt az ÚNP Kontaktpontban

vkriszti • 2015. február 20., péntek •
Légy képben! címmel nyílt fotókiállítás tegnap az Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda és a Vas Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház közösségi terében.
Légy képben! - Fotókiállítás nyílt az ÚNP Kontaktpontban

A kiállítás az Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda és a Vas Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház szervezésében és támogatásában valósult meg.

2014 szeptemberében indította el Polgár Gábor, a kontaktpont vezetője állandó programként a Légy képben! Fotószakkört. A szakkörre minden olyan fiatal amatőr fotóst várt, akik szerettek volna jobban megismerkedni a fotózás rejtelmeivel, praktikáival. A szakkör sikerét mutatja, hogy ez a kiállítás létrejöhetett. 

A kiállító négy fiatal, Bogdán Ferenc, Herczeg Ákos, Horváth Brigitta és Vincze Márton, hétről hétre lelkesen látogatták a fotószakkört, az ott tanult fortélyokat pedig beépítették hobbijukba. A szakkörhöz időközben Szabó Endre fotós is csatlakozott, így valóban szakavatott embertől tanulhattak még többet a fotóművészet elméletéről és gyakorlatáról. A fiatalokon minden héten egyre jobban látszott a fejlődés, és a fotózás iránti szenvedélyük is egyre csak gyarapodott. A most kiállított képek pedig ékes bizonyítékai annak, hogy ezek a fiatalok szívvel-lélekkel elhivatottak a fotózás iránt.

Az öttagú zenekar Szentpéterfáról jött. A tagok Udvardi Péter, Vujcsics Iván, Sákovics Milán, Temmel Bertalan és Pollák Krisztián. A zenekar a faluban lévő rendezvényeken már többször szerepelt, és a környező falvakban is sokszor megfordultak. Előadásaikat hallhatta már a közönség Szombathelyen és Horvátországban is. Nagyrészt horvát nyelvű számokat adnak elő, de magyar számok is megtalálhatók a repertoárjukban.

A kiállítás két hétig, március 6-ig tekinthető meg az Óperint u. 1. szám alatt található Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda közösségi terében.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére