Látvány és varázslat minden mennyiségben

Frisss - fotó: Hornyák Emőke • 2017. március 19., vasárnap •
Más dimenzióba csöppentünk Nagy Jonathan Illúzió show-jának hála.
Látvány és varázslat minden mennyiségben

Szombat este az AGORA Művelődési és Sportház környékét még gyalogosan megközelíteni is igazi kihívás volt. Aki élt és mozgott az a város leghíresebb illiuzionistájának egészestés önálló produkciójára igyekezett. A show egy pár perces késéssel kezdődött, de ezt nem bánta senki. Kasza Tibor és az ATARU Taiko remekül melegítette be a közönséget. Végül színpadra lépett Nagy Jonathan, aki bámulatos trükkökkel varázsolt el bennünket.

Bevallom, hogy az egyik kedvenc részem a "van másik" kabaréjelenetre hajazó Martinis produkció volt, de nem az alkohol miatt.

Bizonyára sokan cseréltek volna az illuzionistával, hiszen rendkívül szemrevaló segéddel dolgozhatott együtt.

Az este folyamán színpadra lépett Daren mágus, aki először kihúzta a gyufát Kasza Tibinél, majd sokkolta a konferansziét és a közönséget is egy remek kártyatrükkel.

Jonathan egyébként nem csak a varázslatokra figyelt oda, hanem a szórakoztatásra is. Rendszeresen kommunikált a nézőkkel, akik közül többeket sikerült bevonni egy-egy produkcióba.

Ezúton üzenjük a bűvésznek: a mi zsebünkben mindig lapul ezentúl egy ötszázas annak reményében, hogy hátha összefutunk vele a városban.

Egy rövid szünetet követően már az állatok is megjelentek a műsorban, tovább színesítve a repertoárt.

Az este folyamán egyébként többször is megszólalt mögöttem egy idősebb házaspár, akik az unokákkal érkeztek. Sokáig csak ámultak, amikor a nagypapa megszólalt: szerintem zsinóron lebegteti a tárgyakat a fiú. A következő pillanatban Jonathan áthúzta karját a repülő asztal fölött és az idős úr halkan felszisszent: ezt vajon hogy csinálta?

Igen, ez a show pontosan erről szólt. Nem tudjuk, hogy csináltad kedves Nagy Jonathan, de bármikor megnéznénk újra, mert az illúziók birodalmában igazi fejedelem vagy.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére