Nemzetközi kutyashow a Savaria Arénában

szróbert • 2014. július 14., hétfő •
Ne tessék megijedni, nem kutyaviadalt, hanem egy fantasztikus kutyakiállítást rendeztek idén először az Aréna Savariában. Húsz országból érkezett közel ezer kutya vonult fel július 12-13-án, a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete (MEOE) Szombathelyi Önálló Jogú Szervezetének jóvoltából. Pereszlényi Istvántól, a szervezet helyi elnökétől a frisss.hu megtudta, hogy a kiállításon díjazták a legszebb szombathelyi-, valaminta a legkiválóbb pásztor- juhász- és vadász kutyákat is.
Nemzetközi kutyashow a Savaria Arénában

A 2 napos CACIB Nemzetközi kutyakiállításon Pereszlényi István elnök köszöntötte a megjelenteket. Immár hagyomány, hogy július közepén találkozunk - mondta.
Puskás Tivadar polgármester pedig örömét fejezte ki, hogy a 14. CACIB kiállításnak Szombathely adhat otthont. 
Remélem, hogy megnyeri tetszésüket a város, a helyszín és folytatódhat a sorozat 2015-ben is. Jó versenyzést és kellemes szombathelyi időtöltést kívánok a 2000 éves városunkban - tette hozzá a város első embere. 
A kiállításon tíz fajtacsoport kutyái két napra elosztva versenyeztek az Aréna Savaria Sport és Rendezvényközpont ringjeiben és ezzel párhuzamosan, Oberwartban is. A verseny különlegessége a szombat éjszakai CAC kutyakiállítás volt. Stábunk a nappali versenyen járt. A CACIB címet elért ebek kiérdemelték a Savaria Winner elismerést is.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére