Kuttor Attila a Haladás edzője – egyelőre ideiglenesen

H.Maja - rangado.hu • 2015. április 21., kedd •
Nem várt fordulatokban bővelkedik a Haladás edző kérdése. Habár Szentes tegnap bejelentette, távozik, utódját a nemrégiben lezajlott tulajdonos szerkezeti változás miatt nem lesz egyszerű megválasztani.
Kuttor Attila a Haladás edzője – egyelőre ideiglenesen

Tegnap írtuk, hogy Szentes Lázárral szerződést bontott a klub, amely döntéssel az edző is egyetértett, elfogadta azt, tehát egyelőre ez egy biztos pont. Azonban még szintén tegnap, az esti taggyűlésen kiderült, mégsem lesz egyszerű Szentes utódját megtalálni. Jelöltek ugyan akadnak, szép számmal, de az új többségi tulajdonost, a Halmill Kft-t még nem jegyezték be a cégbíróságon, addig azonban a régi felállás az érvényes. Amikor is az Önkormányzat volt a többségi tulajdonos. Akit nem csak képviselni kell, mint tette ezt Koczka Tibor alpolgármester a taggyűlésen, hanem érvényes szavazatát a közgyűlésnek kell megerősítenie. Ez pedig ilyen rövid határidővel nem volt lehetséges.

A ma délelőtti edzést az Illés Akadémia-Haladás U21-es csapatát irányító

Kuttor Attila

vezette. Mint Illés Béla sportigazgató elmondta, két-három edzővel is tárgyalásokat folytatnak, az átmeneti időre Kuttort nevezték ki ideiglenes vezetőedzőnek.

A korábbi jelöltek közül a Szigetszentmiklóson dolgozó Horváth Ferenc nem vállalta a felkérést, maradtak tehát a következő nevek: Mészöly Géza, Kis Károly, meg természetesen Kuttor Attila. Úgy tűnik, mind szurkolói, mind tulajdonosi körben az ő támogatottsága a legnagyobb, tehát lehet, hogy ez az átmeneti megbízása csak a szükséges formaság. Illés Béla egy-két napon belül végérvényes döntést ígért.

közösség

további frisss

lap tetejére