Kutasi Rómeó: a szívünk visz bennünket a bajnoki cím felé!

SzR - Fotó: frisss.hu és aligator.hu • 2017. június 10., szombat •
Az AVUS gólgyárosa szerint nemcsak a budapestieké a világ!
Kutasi Rómeó: a szívünk visz bennünket a bajnoki cím felé!

Ma késő délelőtt bajnoki finálét játszanak Békéscsabán a szombathelyi pólósok, a Fedett uszodában döntetlen lett a meccs vége. Ma is kiegyeznénk ezzel, hiszen a pontosztozkodás aranyérmet és feljutást érne! A csapat vezetőedzőjének esélylatolgatását ITT már elolvashatta, az alábbiakban a legrutinosabb játékos, Kutasi Rómeó árulta el érzéseit. 

Azt gondolom, hogy nagy formában van a csapat, és ma is kellenek a gólok, góljaim, bár az utóbbi időben kicsit visszavettem, mert az edzőm is azt kérte, hogy a védekezésből jobban vegyem ki a részem. De ezért vagyunk CSAPAT, mindenki teljesítse a feladatát, jól szerepeljen. Korábban inkább rám hárult a gólszerzés, most viszont mindenki kiveszi a részét a góllövésből.

Hiszek a szívben, a győzelemben, a mi csapatunk egy kis pont a vízilabda-térképen és épp itt az ideje bebizonyítani, hogy nemcsak a budapestieké a világ. Remélem, hogy a hideg pezsgőt jó ízűen és már OB I-es játékosként ihatom meg hazafelé – fogalmazta meg vágyait Kutasi Rómeó.

A 11 órakor kezdődő összecsapást az AVUS 26 ponttal az 1. helyen, a Békéscsaba pedig 23 ponttal a 2. helyen várja. A dobogó legalsó fokán 22 ponttal a BVSC-Zugló, a 4. helyen pedig az egri Eszterházy FSC áll 21 ponttal. 

Az OB I/B bajnoka feljut az OB I-be, a 2. helyezett pedig osztályozót játszik a szentesiekkel. 
  

 

közösség

további frisss

lap tetejére