Kupasiker női kézilabdában: Kozma Szerszám-SZKKA - VKL SE Győr 39-24

Szita Róbert és Hornyák Emőke tudósítása • 2015. október 07., szerda •
A Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia felnőtt csapata szerda este az NBI/B-ben szereplő VKL SE Győr csapatával játszott a Magyar Kupa 2. fordulójában. Online közvetítésünkből kiderült, hogy fölényes győzelmet arattak Bölöni Roland lányai.
Kupasiker női kézilabdában: Kozma Szerszám-SZKKA - VKL SE Győr 39-24

Kozma Szerszám SZKKA - VKL SE Győr 39-24

60' - Az utolsó pillanatokban csak Szendrei maradt a kezdőcsapat tagjai közül a pályán, gól lett a jutalma, Mórocz Alexandra lőtte az utolsó hazai gólt, a vége fölényes kupasiker lett, 39-24. Szép volt, lányok!

55' - Valamennyi cseréjét harcba küldte Bölöni Roland, Győrffy Réka is betalál, 35-23. 

50' - Szecsődi is betalál, és már itt is zúg a ,,mindenki szombathelyi!", 33-20.

45' - Eldőlt a meccs, Szendrei Barbara már nyolc (!!!) gólnár jár, az SZKKA pedig harmincnál, 30-17. 

40' - Igazi kupahangulat, igazi kupameccs, már több mint kétszer annyi gólt szerzett a hazai gárda, 27-13.

35' - Szendrei Barbara lövi az első hazai gólt a második félidőben, majd Császár és Mayer is betalál, 24-12. 

30' - A félidő utolsó perceiben rendkívül szorosan és jól védekeznek a szombathelyiek, és közben tízet számol a közönség a győriekre, Császár lőtte a huszadik találatot. 20-10. 

25' - Ezekben a percekben jól védekezik az SZKKA és a támadásokat is eredményesen fejezik be Puklerék, 17-9. Nyolc gólt lőttek a vasiak zsinórban. 

20' - 12-9 az állás, Mayer, Pukler, Császár és Szendrei jól játszik. 

15' - Nagyon tapad a győri csapat,  Tömő bravúrjai is kellenek ahhoz, hogy a hazai csapat vezet. 

5' - Ghetu Andrea is megkezdi a gólgyártást, majd Pukler újra betalál, aztán a győriek szépítenek, de jön Szendrei Barbara találata, és 5-2. 

18.05 - Kezdődik a meccs, a szombathelyi csapat kezdte a kupameccset. Az első találatot Mayer Maja jegyzi, a másodikat pedig Pukler Glória. 

18.02 - A meccs előtt Lakics Tamás végezhette el a kezdődobást.  

A hazai csapat vezetőedzője a meccs előtt a frisss.hu-nak elmondta, hogy a mai kupallenfél jó ötvözete a fiatal tehetséges és az idősebb rutinos játékosoknak. A védőfaluk mögött, egy kiváló kapus áll, egykori magyar válogatott, Petróczi Viktória. Ő nehézséget okozhat csapatunk számára, de ettől függetlenül hazai pályán a továbbjutás a cél a nagyszerű közönség előtt.

18 óra - Bölöni Roland együttese hazai pályán fogadja az NBI/B-ben eddig pont nélkül álló VKL SE Győr csapatát. A mérkőzést a Fábián Balázs-Földesi Csaba páros vezeti.

Koza Szerszám-Szombathelyi KKA: Tömő Alexandra – Mayer Maja, Pukler Glória, Mórocz Alexandra, Ghetu Andrea, Gaylhoffer Ildikó, Szendrei Barbara. Cserék: Jurik Petra (kapus), Szecsődi Vivien, Győrffy Réka, Debreczeni Luca, Császár Zsófia, Cser Dóra, Gerencsér Zsófia, Csépke Dominika. Edző: Bölöni Roland

17.55 - Jó estét, és szombathelyi gólokban gazdag kézilabda-élményt kívánok minden kedves sportrajongónak! Női kézilabda Magyar Kupa meccs következik az Egyetemi Sportcsarnokból. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére