Küldj egy közös Anyák napi fotót édesanyáddal és nyerj!

Frisss Média • 2017. április 30., vasárnap •
Játssz a Frisss Média játékával, és lepd meg édesanyádat vagy nagymamádat május első hétvégéjén.
Küldj egy közös Anyák napi fotót édesanyáddal és nyerj!

Jövő héten vasárnap az édesanyákat ünnepeljük ezért játékra hívjuk olvasóinkat és hallgatóinkat!

Csinálj egy szelfit édesanyáddal vagy a nagymamáddal, esetleg mindkettőjükkel, és küldd el a Frisss.hu Facebook oldalára üzenetben a neveddel és a telefonszámoddal együtt.

A Frisss.hu Facebook oldalára az ANYÁK NAPJA című mappába feltöltjük ezeket a képeket és indulhat a lájkverseny! Az öt legtöbb lájkot kapó fotó beküldője megnyeri az öt darab anyák napi virágcsokor egyikét a Kövirózsa Virág és Ajándék Üzlet  jóvoltából. Hozzátesszük, hogy csak a Frisss.hu Facebook oldalán lévő fotó alatti lájkok számítanak a versenyben!

Nemcsak virágcsokorral kedveskedhet édesanyjának vagy nagymamájának a legtöbb lájkokat gyűjtő játékosunk, további kényeztető meglepetéseink is vannak! A legtöbb lájkot kapó fotó beküldője megnyeri a Soltrone Szolárium Stúdió 10 alkalmas bérletét, a második a Mészáros Cukrászda 5 ezer forint értékű utalványát, a harmadik az Életkert - nyers étterem 5 ezer forint értékű utalványát, a negyedik a Korall Wellness Stúdió jóvoltából részese lehet egy kozmetikai kezelésnek, az ötödik pedig az Alpok Tradicionális Thai Masszás utalványát kapja.

Az általatok beküldött fotókat minden nap reggel 8 és 20 óra között folyamatosan töltjük fel az ANYÁK NAPJA című mappába. Fontos, hogy minden játékostól csak egy fotót fogadunk el.

A játék hétfőn (2017. május 1.) indul és csütörtök (2017. május 4.) 18 óráig tart. A nyerteseket telefonon értesítjük még csütörtök este, így kérjük, hogy ne felejtsétek a telefonszámotokat beleírni az üzenetbe.

Sok sikert! :) <3 És... éljenek az édesanyák! 

közösség

további frisss

lap tetejére