Kovács Zoltán a legjobbak között a Wella fodrászversenyén

frisss.hu fotó: Lovagi Milán • 2015. szeptember 17., csütörtök •
Még mindig várja a szavazatokat a szombathelyi hajszobrász.
Kovács Zoltán a legjobbak között a Wella fodrászversenyén

A Wella Trend Vision Award a fodrász szakma legrangosabb eseménye, ami egy olyan megmérettetés a szakma legjobbjainak, ahol maximálisan kifejezésre juttathatják egyéni látásmódjukat. A Wella Professionals évente megrendezésre kerülő TrendVision versenye látványos platformja a kreativitásnak, ahol a leginkább elismerik a legreményteljesebb, legmesteribb alkotásokat. 

Két kategóriában (Young Talent és Color Vision) induló versenyzők közül információnk szerint csak egy vasi van, a szombathelyi Kovács Zoltán.

A Young Talent kategóriába minden 30 év alatti fodrász jelentkezhet, a régi color és megújult Color Vision kategória nyitott minden korosztály számára. Ez a kategória a legjobb color, azaz hajfestési munkákat díjazza. 

A verseny hazai mezőnyének indulói a Wella Facebook-oldalán gyűjtenek szavazatokat és eddig Kovács Zoli áll az első helyen. Goda Dominik fotómodellel és Lovagi Milán fotóssal már régóta dolgoznak együtt, erre a versenyre is őket választotta.

Fotó: Lovagi Milán

Frizura: Kovács Zoltán

Modell: Goda Dominik

Zoli fontosnak tartja azt, hogy mindenki lássa, nem csak a fővárosban vannak jó fodrászok, akár Szombathelyen is készülhetnek divatos frizurák.

Winter, vagyis tél által inspirálódott hajat készített, ami mind színvilágában, mind formájában tükrözi a leghidegebb évszakot.

Szavazni Zolira szeptember 28-ig IDE kattintva lehet!

A zsűri előtt a hónap végén újra bizonyítania kell, ott dől el, hogy ki juthat ki Berlinbe, a nemzetközi Wella Trend Vision versenyre.

Via fodraszinfo.com

 

közösség

további frisss

lap tetejére