Kötélugrók: Nagy Lola és Komlósi Kata újabb érme!

SzR - Fotó: ugrope.hu/facebook.com • 2017. július 05., szerda •
A Szombathelyi Kötélugró Klub legjobbjai a világkupa 3. napján is számos értékes helyezést gyűjtöttek be.
Kötélugrók: Nagy Lola és Komlósi Kata újabb érme!

A Világkupa 1-2. napjáról ITT már tudósítottunk, a 3. nap az egyéni szabadon választott gyakorlatokkal kezdődott, ahol Komlósi Kata 7. helyen végzett, a tobbiek is jó gyakorlatokat mutattak be a népes mezőnyben.

A páros gyakorlatok során a Nagy Lola és Komlósi Kata alkotta duó újabb érmet szerzett, a 3. helyen végeztek a lányok, a Varga Flóra - Gyurkó Flavia kettős pedig a 9. lett.

Malom versenyben is érdekeltek voltunk, a Kiss Bianka - Gyurkó Flavia kettős 5-ként zárt. 

Ezután nagy izgalommal vártuk az egyköteles versenyek legnehezebb versenyszámát, a formációt, ahol négy embernek egymással teljes osszhangban kell ugralni. A szombathelyi lányok remek gyakorlatot mutattak be, ami ezúttal a negyedik helyre volt elegendő.

Közben megtartották az 1-3 nap eredményhirdetéseit is. A Szombathelyi Kötélugró Klub kiválóan szereplő versenyzői is boldogan vették át érmeiket. 

Ezen az eredményhirdetésen derült ki az is, kik jutottak be az utolsó napi Grand World Championship versenybe, amelyen az egész mezőnyből minden versenyszámban a legjobbak vehetnek csak részt. A szombathelyi lányok eddig 5 versenyszámban vivták ki az indulas jogát. 

Bánhegyi Attila és Füle Magdolna tantványai szerdán, a 4. versenynapon folytatják - minden bizonnyal továbbra is sikeres - szereplésüket. 

közösség

további frisss

lap tetejére