Kötélugrók: éremeső a diákolimpia második napján (is)

Szita Róbert - Fotó: Gombkötő Regina • 2017. április 10., hétfő •
Vasárnap is sikert sikerre halmoztak a Szombathelyi Kötélugró Klub kiválóságai.
Kötélugrók: éremeső a diákolimpia második napján (is)

ITT már olvashattak az országos diákolimpia szombati érmeiről, ITT pedig a további helyezésekről. Ezek után, vasárnap a 14-18 éves korosztály legjobbjai mérték össze ügyességüket.   

A 2002-2003-ban születettek, vagyis a 4.A korcsoport versenyzői a félperces futás versenyszámában 3. lett Varga Flóra, a háromperces gyorsaságiban Varga Flóra diadalmaskodott, a 3. helyen pedig Gyurkó Flavia végzett. A szabadon választott gyakorlatok során a 3. helyet érdemelte ki Varga Flóra, az összetettben pedig 2. lett, míg Gyurkó Flavia az összetettben 5. lett. 

A 2000-2001-ben született szombathelyi kötélugrók, vagyis az 5. A korcsoport versenyzői a háromperces gyorsasági versenyszámban is jól szerepeltek, hiszen a dobogó 3. helyére állhatott fel Komlósi Kata, aki összetettben is az előkelő 5. helyet szerezte meg. 


Az 5. B korcsoport összetett versenyében 4. helyen végzett Kolics Manuéla, ugyanő a szabadon választott gyakorlatban a 3. helyen zárt.

Az 1998-99-es születésűek, vagyis a 6. A korcsoport legjobbjai is kitettek magukért.

A félperces gyorsasági versenyszámban 3. helyen végzett Nagy Lola, aki a háromperces gyorsaságiban és a szabadon választottban is megmutatta tehetségét, hiszen mindkét versenyszámban a 2. helyen végzett, összetettben pedig a dobogó harmadik fokára léphetett fel az eredményhirdetésen.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére