Kötélugró-sikerek a fővárosban

SzR - Fotó: Gombkötő Regina • 2017. április 09., vasárnap •
A diákolimpia első napjának legjobb szombathelyi eredményeiről már beszámoltunk, most nézzük a további helyezéseket és még több fotót!
Kötélugró-sikerek a fővárosban

A Szombathelyi Kötélugró Klub arany- és ezüstérmeseiről ITT írtunk, most jöjjön a többi értékes helyezésről szóló hír. 
A 2 B korcsoportban (itt azok nem indulhatnak, akik a kötélugró szövetség által rendezett országos versenyen az 1-15. helyen végeztek), a szabadon választott gyakorlatával a 2. helyen végzett Halmosi Dézi. A Baumgartner Sára, Halmosi Dézi, Pásztorházy Emma, Németh Zorka Dorka formáció 4X30 másodperces formációban a 3. helyezést hódította el. 
Itt egyébként 30 másodperc  futásban és szabadon választott gyakorlatban mérték össze ügyességüket a gyerekek. 

A 3 A korcsoportban Bakó Lili 2. helyen végzett, ugyanitt, de a félperces gyorsaságiban Kovács Kitti  a 3., míg a háromperces gyorsaságiban ugyancsak Kitti  szintén 3., így Lili összetettben a  4., Kitti pedig az 5. helyet szerezte meg. 
Ebben  a kategóriában a 30 másodperc  futásban, 3 perc futásban és szabadon választott gyakorlatban versenyeztek, a 3 B korcsoportban Hazafi Réka a félperces gyorsaságiban ért el értékes második helyezést. 

A harmadik korcsoportos formációban második lett gyorsaságiban és hatodik összetettben a Kovács Kitti, Fekete Anna, Vámosi Virág, Gyurkó Flóra összeállítású csapat. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére