Kiszakadt a gólzsák az Arénában

Frisss - fotó: Bodorkós Máté • 2017. június 07., szerda •
A Szombathelyi Swietelsky-Haladás gólzáporos mérkőzésen diadalmaskodott a jó erőből álló Veszprém ellen.
Kiszakadt a gólzsák az Arénában

A hosszú hétvégét követően folytatódott az élvonalbeli futsal bajnokság rájátszása. A zöld-fehérek ellenfele a Veszprém volt és nagyon fogadkoztak a hazaiak a találkozót megelőzően. Ennek megfelelően már az első perctől kezdve irányított a szombathelyi alakulat és két perc alatt már háromgólos előnyre tettek szert Turzó József tanítványai. Öreglaki nyitotta a sort, majd Sipos és Gyurcsányi is beköszönt Spandler kapujába. A szünetig mindkét csapat még lőtt egy-egy gólt, de a Haladás vezetése egyetlen percig nem forgott veszélyben.

A szünet után ismét vészkapussal növelte létszámát a vendég alakulat, de a hazaiak remekül védekeztek. Ráadásul az egyik kontra végén tovább növelték előnyüket a szombathelyiek. A találkozó hajrájában aztán kiengedett a Haladás, így kicsit közelebb zárkózott a vendég alakulat, a hazai siker azonban nem maradt el.

A találkozó egyik hőse Halmos Máté volt, aki hosszú éveket töltött Szombathelyen, a futsalcsapat csapat alapító tagja, valamit a Hali első válogatott játékosa is volt. A támadóként és védőként is remeklő játékos a szezon végeztével felhagy a profi futsallal. Halmos egyébként gólt szerzett ezen a találkozón is.

Swietelsky-Haladás VSE - Veszprém
7-4
(4-1)

Haladás: Sásdi, Matyi, Gimesi (kapusok) - Gyurcsányi, Vidák, Hajmási, Öreglaki, Németh P., Horváth P., Sipos G., Halmos, Tóth M., Bencsik, Németh E.
Edző: Turzó József.
Gólszerző: Gyurcsányi 2, Halmos, Öreglaki, Horváth P., Vidák, Sipos illetve Finta 2, Petróczi 2.

közösség

további frisss

lap tetejére