Kisgrofó és Continental Showband koncerttel startol hétvégén a sárvári Simon-Júdás napi országos kirakodóvásár

Szerző:(X) Fotók: lathatatlansarvar.hu • 2016. október 27., csütörtök •
Rajongsz a gasztronómiáért, a kézműves cuccokért vagy csak buliznál egyet? Akkor ezt neked találták ki!
Kisgrofó és Continental Showband koncerttel startol hétvégén a sárvári Simon-Júdás napi országos kirakodóvásár

Ha október vége, akkor indul a Simon-Júdás napi országos vásár, ahol rengeteg kézműves termék közül válogathatunk. Ez Sárvár egyik legrégibb rendezvénye, hiszen már a 14. századtól kezdve tartanak a városban hasonlót. Idén is kürtöskaláccsal, vásári ételekkel tömhetjük tele magunkat és forralt borral hangolódhatunk, melegedhetünk az esti koncertek alatt.

Programok a Nádasdy-vár parkolójában:

Péntek (október 28.)

20:00 – Continental Showband
22:00 – Kisgrofó

Szombat (október 29.)

10:00 – Sárvári Néptánckör
11:00 – Kanona Band
12:30 – Káldi Napraforgók Egyesülete
13:00 – Sárvári Néptánckör
14:00 – Horváth János és zenekara

Hasznos infók, hogy még simábban menjen a buli

A rendezvény a Kossuth tér, a Batthyány Lajos utca, a Hunyadi János utca, az Árpád utca, az Ady Endre utca, a Deák Ferenc utca, a Várkerület utca és a Rákóczi Ferenc utca területén lesz.

Forgalomelterelés október 28-án 18 órától október 29-én 24 óráig tart. Ennek útvonala: Sársziget utca – Hunyadi utca – Gárdonyi utca – Fekete híd utca – Rákóczi utca.

Buszközlekedés: A Batthyány utcai (Főtér), a Rákóczi utcai (Kórház) és a Hunyadi utcai megállóknál a buszközlekedés október 28-án 18 órától október 29-én 21 óráig szünetel. Az utasok az Autóbusz állomásnál, a Gyógyfürdőnél (Rákóczi utca), a Vasútállomásnál és a Gárdonyi utcában lévő megállókat vehetik igénybe.

Egészségügyi információk: A központi ügyelet megközelítése az Árpád utcán és a Széchenyi utcán történő ki- és behajtással, vagy a Várkerület felől a Népegészségügy udvarán keresztül lehetséges. Az érintett gyógyszertárak gyalogosan közelíthetők meg a járdán.

 

közösség

további frisss

lap tetejére