Király Viktor koncertet is hozott Szombathelyre advent harmadik hétvégéje

frisss.hu Fotó: Tóth Arnold • 2016. december 11., vasárnap •
Ingyen koncertet adott a Savaria téren.
Király Viktor koncertet is hozott Szombathelyre advent harmadik hétvégéje

Az idei Coca-Cola Karácsonyi Karaván egyik kiemelt célja, hogy azokat az embereket ünnepelje, akik az adventi időszakban nagyon sokat dolgoznak azért, hogy meghitté, szeretetteljessé és gondtalanná tegyék másoknak az ünnepeket. Ők azok az anyukák, nagymamák, akik az egész családnak főznek, az apukák, akik hazacipelik a fát és feldíszítik a házat, vagy épp a sarki közértes, akihez mindig be lehet kopogni, ha hiányzik valami. A Coca-Cola Karaván őket is szeretné megajándékozni, hogy egy kicsit kikapcsolódhassanak és feltöltődhessenek. 

Szombathelyen a Savaria téren élő koncertet ad Király Viktor, de az Óperenciás Bábszínház, a Matiné zenekar, egy óriási hógömb, az alkotóház és természetesen a Mikulás is várja az érdeklődőket.

A Karácsonyi Karavánnal utazik idén is a Coca-Cola Pop-up Store, ahol egyedi, csak itt elérhető Coca-Cola ruházatot, kiegészítőket, ajándékokat lehet beszerezni. Ezzel ráadásul jótékonykodni is lehet, minden vásárlás után 200 Ft a Magyar Vöröskereszt perselyébe kerül, de ezen felül tartós élelmiszert, játékokat, pénzadományokat is szívesen fogadnak a karitatív szervezet önkéntesei. 

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére