Király Gábornak és Guzmics Richárdnak gratulált a polgármester

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. június 29., szerda •
A magyar válogatott szombathelyi tagjait látta vendégül Puskás Tivadar a Városházán.
Király Gábornak és Guzmics Richárdnak gratulált a polgármester

Kedd délután Király Gábor, Guzmics Richárd és Fehér József, fizióterapeuta járt Puskás Tivadar irodájában, ahol beszámoltak a franciaországi Európa-bajnokság részleteiről. A sportolókat ajándékcsomaggal lepte meg a polgármester és Koczka Tibor alpolgármester, majd a Frisss.hu fotósának, Hornyák Emőkének fotóiból összeállított fotómontázst is kaptak, amin a szombathelyi szurkolókat öröme látható.

Király Gábortól például megtudtuk, hogy a szövetségi kapitány, Bernd Storck irányítása alatt a magyar válogatott teljesen összekovácsolódott.

Puskás Tivadar a Frisssnek elmondta, Szombathely boldog és örül, mert a magyar labdarúgó válogatott ismét nemztet csinált Magyarországból. Az külön öröm, hogy ennek a csapatnak szombathelyi játékosai is vannak. "Király Gábor és Guzmics Richárd olyan szombathelyiek, akik itt tanulták meg a labdarúgást, itt tanulták meg, hogy magyarok vagyunk és azt, hogy csak együtt érhetünk el nagy eredményeket. Gratulálok nekik, köszöni Szombathely ezt a szép eredményt" - tette hozzá a polgármester.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére