Király Gábor boldogságot varázsolt a gyermekarcokra

Szita Róbert - Hornyák Emőke • 2016. április 07., csütörtök •
Visszatérő vendégként támogatom a rumi gyermekeket és mindig öröm látni a boldogságot az arcukon – ezt Király Gábor mondta, amikor átadta az Év Vasi Embere 2015 díjjal járó 100 ezer forintos jutalmat a Rum-kastély Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium gyermekei részére.
Király Gábor boldogságot varázsolt a gyermekarcokra

Megírtuk, hogy a Vasi Megyebálon vette át ,,Az Év Vasi Embere 2015” kitüntetést Király Gábor, a Haladás válogatott labdarúgója. Aztán a díjjal járó 100 ezer forintos jutalmat a válogatottsági rekorder hálóőr felajánlotta a Rum-kastély Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium részére.

Az intézmény ebből az összegből a zenekara számára 2 db Glockenspiel ütős hangszert, 1 db cintányért, 1 db kalimbát, 2 db triangulumot és 1 db Casio szintetizátort vásárolt.
Az adományból vásárolt hangszereket Király Gábor ünnepélyes keretek között adta át a gyerekeknek Király Gábor. 

Óriási munka volt a gyerekek részéről erre a műsorra felkészülni és én nagyon hálás vagyok ezért. Visszatérő vendégek vagyunk a rumi gyermekotthonban, ahol mindig öröm látni, hogy mennyire boldogok tudnak lenni a megajándékozott gyermekek. Többször voltunk már itt, volt, amikor a tévészerelésben segédkeztünk, szóval a családom számára mindig örömteli, ha segíthetünk – mondta el a helyszínen a frisss.hu-nak nyilatkozó Király Gábor, aki azt is hozzátette, hogy biztos benne, hogy nagyon sok helyen elférne ez az adomány, de ő, mint visszatérő, ez alkalommal is a rumi gyermekeket szerette volna támogatni.

A Rum-kastélyi intézmény vezetője, Domjánné Éder Marietta ajándéktárggyal kedveskedett az adományozó sportolónak. A rumi program részeként az intézmény lakói színvonalas kulturális műsort adtak a vendégeknek.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére