Kilencvenes évekbeli ikonikus színésznők egykor és ma

Frisss/acid • 2017. január 28., szombat •
Valakit elfelejtett a filmgyár, mások pedig még most is bődületes gázsikat keresnek egy-egy alkotással.
Kilencvenes évekbeli ikonikus színésznők egykor és ma

Húsz év nagy idő, főleg ha színészként keressük a kenyerünket Hollywoodban. A hölgyek pedig mindent megtesznek azért, hogy ugyanolyan bájosak legyenek, mint karrierjük elején. Sokan viszont átestek a ló túloldalára és az agyonplasztikázott arc már köszönőviszonyban sincs régi megjelenésükkel. Ha pedig nem haladnak a színésznők a korral, bizony elfelejtik őket. Először a rajongók, majd a producerek és a forgatókönyvírók is. Nézzük, kik diktálták a divatot és mely szexbombák voltak poszterek formájában a szobák falán.

Eric Roberts testvére, Julia idén lesz ötven éves. Az Oscar-díjas színésznő a Pretty Woman - Micsoda nő! című filmnek köszönhette ismertségét, azóta viszont megválogatja a szerepeit és persze a gázsiját is. A három gyerekes édesanya tavaly két filmmel jelentkezett. (Bal oldali kép 1990-ben készült, utóbbi pedig napjainkban)

 

Óriási hype-ot kapott Miss Gellar, amikor a Kegyetlen játékok című filmben feltűnt. Ezután volt még pár kísérlete, hogy felszínen maradjon, de inkább Freddie Prince Juniorral való házassága miatt került címlapokra. A színésznő idén lesz 40 éves.
(1997/2017)

 

Demi Moore még mindig nagyon szexi és kívánatos nő. Nem csoda, hogy Ashton Kutcher is elvette, igaz azóta már elváltak. A közel húsz év alatt két férjet fogyasztott el. Filmes karrierje viszont megfeneklett, hiszen ritkán találják meg a producerek, talán a nehéz természete miatt.
(1996/2017)

 

Íme egy másik szexszimbólum. Pamela Anderson nyuszis lányként kezdte, majd egy sorozat és néhány házivideó után az egész világ őt akarta. A szőkeség már háromszor vált el, de még most, az 50. életévében is szomjazza a szerelmet. Hollywood is elfelejtette már, köszönhetően a sok plasztikai műtétnek. 
(1990/2017)

 


A kilencvenes évek egyik legkeresettebb színésznőjeként vonul be a történelembe Sharon Stone. A Golden Globe-díjas színésznő egy szépségversenynek köszönheti, hogy felfedezték, aztán meg sem állt a világhírnévig. Kétszer állt oltár elé, mindkétszer elvált. Az utóbbi években kevés felkérést kap, ráadásul amiben szerepel az rendszerint megbukik.
(1992/2017)

 

Már 58 éves Michelle Pfeiffer, aki már a nyolcvanas években forgatott néhány filmet, de az igazi elismerésre várnia kellett bő 10 évet. A Veszélyes kölykökban nyújtott alakításért aztán besöpörte a szakma és a közönség csodálatát. Ő is nyert Golden Globe-díjat, háromszor pedig Oscarra is jelölték.
(1993/2017)

 

Miért lett annyira közkedvelt Sandra Bullock? Erre a kritikusok egyöntetű véleménye az volt, hogy olyan természetes szépsége van, mintha a szomszédunkban élne. Az 52 esztendős színésznő igazi kasszasiker alkotásokban tevékenykedett: Féktelenül, Hálózat csapdájában, Beépített szépség. Gyermekei nevelése miatt egy ideig pihentette karrierjét, de 2013 óta gőzerővel dolgozik.
(1994/2017)

 

Kicsit kakukktojás a listán Cindy Crawford, hiszen őt a modellszakmának köszönhetően ismerhettük meg, de volt neki is néhány filmje. A szépsége ma is hibátlan, de hiába keressük nevét a mozik stáblistáján. 2009 óta nem forgatott, így el is felekdeztek róla rajongói.
(1995/2017)

 

Heather Locklear neve inkább a sorozatokból lehet ismerős. Olyan népszerű szappanoperákban tűnt fel, mint a TJ Hooker, a Melrose Place vagy a Kerge város. Néhány B-kategóriás filmben is feltűnt, de legtöbbször a bulvárlapok hasábjain találkozhattunk vele. Magánéletében vonzotta a rosszfiúkat, így Richie Sambora (Bon Jovi) és Tommy Lee is elvette, aminek kenyértörés lett a vége - természetesen az újságírók szeme láttára...
(1990/2017)

 

Alicia Silverstone már 40 éves, ki gondolta volna?! Egykor az Aerosmith videoklipjeiben láthattuk Liv Tyler oldalán, aztán felfedezte a filmszakma is. Spinédzserek, Segítség, elraboltam magam!, Batman és Robin - csak néhány alkotás, amelyben szerepelt. Azonban ő is úgy járt, mint a legtöbb pályatársa. Az utóbbi években kisebb tévéfilmekben kamatoztatja tudását, ez pedig nem nevezhető a szakma csúcsának.
(1995/2017)

közösség

további frisss

lap tetejére