Kilenc híresség, akiken nem fog az idő

Frisss/acidcow • 2017. február 13., hétfő •
Az egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás még a züllött előéletű sztárok bőrét is megfiatalította.
Kilenc híresség, akiken nem fog az idő

Előszeretettel hangoztatják a kritikusok, hogy könnyen boldogulnak azok a zenészek és színészek, akiknek kivételesen jó genetikával rendelkeznek. Rossz nyelvek persze a szépészeti beavatkozásokról suttognak. Utóbbi tábor viszont ugyanúgy elismeri azokat a sztárokat, akik egy életmódváltásnak köszönhetően tartják fitten szervezetüket.

Keanu Charles Reeves angol-kanadai színészt már korán leírta a szakma. Kábítószerezései miatt nem is jósoltak hosszú időt neki Hollywoodban. Aztán egy tragédia észhez térítette: barátja, River Phoenix drog túladagolásban életét vesztette. Majd kislánya halva született, ekkor döntötte el Keanu, hogy összeszedi magát. Letette a drogokat és az alkohollal is szakított, majd olyan klasszikussá vált filmekben tűnt fel, mint a Mátrix, a John Wick vagy épp Az utca királyai.

 

A mexikói származású, Golden Globe-díjra jelölt színésznő karrierjét egy szépségversenynek köszönheti. 1998-ban Eva Jacqueline Longoria elnyerte a Miss Corpus Christi címét. Ezután több filmben, illetve sorozatban is feltűnt. Szépsége pedig a kezdeti évekhez képest sem kopott meg. Erről talán exférje, az NBA játékos Tony Parker is tudna beszélni, akitől néhány év házasságot követően elvált.

 

Emlékszik mindenki arra a hírre, amikor bejelentették, hogy Jennifer Lopez hátsóját 1 millió dollárra biztosították? Nos, a színésznőként és énekesnőként is elismert szépség, ugyanolyan vonzó nő, mint volt karrierje kezdetén. A szerelemben viszont nem mondhatjuk, hogy sikeres lenne, mert 17 év alatt három férjet is elfogyasztott. Ennek ellenére a 47 esztendős szexszimbólumért még mindig odavan a világ.

 

A Kegyetlen játékokban tűnt fel 23 évesen Reese Witherspoon. A film forgatásán rátalált a szerelem Ryan Phillippe személyében - a rajongók legnagyobb bánatára. A házasság nem tartott soká, de ez nem törte meg a szőke színésznőt és egymás után forgatta a filmeket, miközben példás családanyaként nevelte gyermekeit. Márciusban 41 éves lesz Doktor Szöszi, de a színésznő szebb, mint valaha.

 

Liv Tyler, a legendás Aerosmith együttes énekesének Steven Tyler lányaként már eleve hátrányból indult. Karrierjét rendszeresen édesapja ismertségének tulajdonították. Ezt megelégelte a sötéthajú szépség és önállósította magát. Armageddon, Gyűrűk ura, Apja lánya és A hihetetlen Hulk - néhány kasszasiker, amelyben feltűnt Liv. Természetes szépségének köszönhetően előszeretettel keresik meg a producerek.

 

Kaliforniába jöttem - egy csóró fiatal meghódítja Los Angelest. Ennél hitelesebb szerepben nem is láthattuk azóta sem Will Smitht. Rapperként és színészként is szép sikereket ért el. A munka mellett viszont családjára és egészségére is odafigyel. Rendszeresen sportol, illetve vakációzáskor sem hagy fel a testmozgással a sötét zsaru. Nem meglepő, hogy egy seregnyi színésznő is belezúgott Willbe.

 

Az angol színésznő első nagy sikere a Sok hűhő semmiért volt még 1993-ban. Kate Beckinsale saját bevallása szerint közel sem elégedett önmagával, leginkább a bőrét nevezi meg gyenge pontjának. Ennek ellenére rajongókból és szerelmekből sincs hiány. Ami pedig a munkát illeti, játszott az Aviátorban, a Távkapcsban és az Emlékmásban is. Az Underworld című alkotásnak köszönhetően pedig a fizikai állapota is kiváló. Nem látszik rajta sem, hogy 43 éves, ugye?

 

Gwen Stefani esete sok szempontból különleges. Énekesnőként már a kilencvenes években sikert-sikerre halmozott. Az utóbbi évtizedben mégis a zsűrizése és magánéletbeli válságai miatt került címlapokra. Két éve elvált férjétől, ez pedig jótékony hatással volt karrierjére is. Új lemezt készít, divatkollekciót dobott piacra és állítólag szerelmes is. Esetében egyébként azt suttogják a rossz nyelvek, hogy nem veti meg a szépészeti beavatkozásokat sem.

 

A nyomornegyedből tört ki Marshall Bruce Mathers és meg sem állt a csúcsig. A drogok, a gyógyszerek, az alkohol és a magánéleti válságok együttesen tették tönkre. Épp ezért sokszor keltették Eminem halálának hírét. Aztán néhány éve egy sikeres elvonókúrát követően ismét dolgozni kezdett. Lemezeit ugyanúgy kapkodják a rajongók, de már két lábbal áll a földön. Rendszeresen sportol, a kiégés ellen több pihenőt engedélyez magának. Sokkal kiegyensúlyozottabbá vált, rajongói legnagyobb örömére.

közösség

további frisss

lap tetejére