Kick-box eredmények: Dorogról Mariborba

frisss.hu • 2014. október 26., vasárnap •
Október 19-én Dorogon rendezték meg a Kick-light Magyar Bajnokság Döntőjét, amely kvalifikációs versenye volt a Mariborban november 15-23-ig megrendezésre kerülő WAKO Kick-box Európa-bajnokságnak. A Metex05-Controll SE kick-box szakosztályából 4 versenyző nevezett a döntőre, név szerint: Bárdosi Sándor -69kg, Dosztál Dávid -84kg, Rimóczy Roland -84kg, és Dancsó Zoltán -94kg.
Kick-box eredmények: Dorogról Mariborba

Bárdosi Sándor, akinek válogatottságában titkon bízott az egyesület vezetősége a junior korosztály után a felnőttek között is bontogatja a szárnyait. Az utánpótlás EB bronzérme után – a lehetőséggel élve - felnőtt magyar bajnoki címet szerzett, ezennel Ő biztos utazója a válogatottnak miután Zrínyi Miklós szövetségi kapitány is bizalmat szavazott neki.
84 kg-ban két versenyzőnk is indult, kisebb-nagyobb sikerrel. Dosztál Dávid nagy küzdeni akarással, taktikus küzdelemben bejutott a fináléba, ahol egy szegedi versenyző ellen minimális pontkülönbséggel 2:1-es pontozással veszített, így ezüstérmet szerzett. Rimóczy Rolandnak a tapasztalatlansága miatt nem sikerült érmet szereznie ugyanebben a súlycsoportban.
Dancsó Zoltán ezúttal nem az ő szabályrendszerében és egy súlycsoporttal feljebb tette próbára tudását, ahol sima győzelmet aratott ellenfelével szemben. 
Összesítésben 2 aranyérmet, 1 ezüstérmet és 1 ötödik helyet szereztünk, mindenek felett külön sikernek érezzük, hogy sportegyesületünk két sportolója szerezte meg a válogatottságot. Dancsó Zoltán mellett idén már Bárdosi Sándor is ott lehet a novemberi Európa-bajnokságon.

 

közösség

további frisss

lap tetejére