Kezdd a csütörtököt is a napi horoszkóppal!

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 12., csütörtök •
A Nyilasoknak lehetőséggel teli lehet a nap, míg a Halak gondolatai csütörtökön a magaslatokba emelkedhetnek. Neked mit hoz a csütörtök?
Kezdd a csütörtököt is a napi horoszkóppal!

Kos: Csütörtökön is érdekérvényesítésben utazol. Mintha ez a hét arról szólna, hogy próbálod feloldani magadban azt az ellentmondást, hogy a szeretet és a kedvesség kizárják az akaratod érvényesítését vagy a határaid meghúzását. A helyzet azonban az, hogy ez nem igaz. Ma még egy lépéssel közelebb kerülhetsz ahhoz a mély belső önszeretethez, amely segít meghúznod a határaidat.

Bika: Azokkal, akikkel félszavakból is megértitek egymást tényleg teljesen felesleges teljes szavakat használnotok. Ez lesz a csütörtöki napod legnagyobb felismerése. No meg az, hogy a félszavak ebben az esetben nem időt, energiát vagy figyelmet spórolnak, hanem sokkal pontosabban kifejezik azt, amit mondani szeretnétek egymásnak. Valójában ezek a félszavak igazán mély mondatokat tömörítenek és nemcsak szavakat.

Ikrek: Ma arra jöhetsz rá, hogy eddig rosszul tekintettél magadra. Vannak dolgok, amelyekben igazán jó, és felkészült vagy. De mintha ezekben a dolgokban is hajlamos lennél elhinni másoknak azt, hogy nem vagy elég jó. Csütörtökön aztán végül is meglátod mi történik valójában: Van, amiben te vagy a legjobb. És van, amiben mások. Ne hagyd, hogy a te tudásodba beleszóljanak.

Rák: Csütörtökön felismerheted, hogy a nyugalom titka néha az, hogy lemondasz bizonyos dolgokról. Mármint (és ezt fontos megértened) nem a vágyakról kell lemondani a nyugalom érdekében, hanem a feladatokról. Azokról a feladatokról, amelyek csak viszik az idődet és a figyelmedet, de nem adnak neked semmit sem. Hidd el: ezek nélkül minden könnyebb lesz.

Oroszlán: Azokkal foglalkozz, és azokra hallgass, akik jóval többnek látnak, mint te önmagadat. Vannak jónéhányan körülötted, akik nem akként látnak, mint te magadat, hanem már a legjobb, legszebb, legügyesebb formádat látják. Azt az embert, akivé majd hetek, hónapok, évek múltán leszel. Ők azok, akik inspirálnak, és segítenek téged a saját pozitív változásaid útján.

Szűz: A mai napod egyik legfontosabb tanulsága, vagy tanulnivalója az lesz, hogy nem mindegy, kikkel veszed körül magadat. Ma könnyedén megértheted, hogy kik azok, akik előrevisznek, segítenek, fejlesztenek téged. És kik azok, akik visszatartanak, lehúznak. Ma azt is megérted, hogy az utóbbi csoportot nem ignorálnod kellene, hanem segítened, felemelned, tanítgatnod.

Mérleg: Ma valahogy mindent és mindenkit szépnek és szeretettelinek látsz. Talán csak egyvalakit kellene megtanulnod jobban szeretni. Van valaki az életedben, aki csodálatos, szeretőszívű ember, de akit pont te nem értékelsz annyira, mint mások. Van valaki az életedben, aki csakis arra vár, hogy te nyiss felé, hogy megszeresd őt, hogy legyél vele sokkal elfogadóbb, sokkal türelmesebb és kedvesebb. Ez a valaki pedig te vagy, saját magad.

Skorpió: A nagy igazságokra és a mély összefüggésekre is könnyedén ráláthatsz csütörtökön. Ma hagyd, hogy a fantáziád szárnyaljon, mert azokat a lyukakat, amelyek a tudásodban, az eddig megszerezett információidban vannak pont a fantáziád, a képzelőerőd segít majd kitölteni. Később pedig az is kiderülhet majd a számodra, hogy ezeket a lyukakat pont jól töltötted ki ilyen módon.

Nyilas: Lehet, hogy ma megrettensz a rád váró lehetőségektől. Nem, nem attól rettensz meg, hogy nincsenek ilyenek, hanem pont attól, hogy azok a lehetőségeid, amelyeket ma meglátsz magad körül egyszerűen túl jónak tűnnek neked. Igen, ezek valóban jó lehetőségek. A túl jó fogalma azonban nem létezik. Vegyél egy mély lélegzete, és vágj bele a jó és a nagyon-nagyon jó dolgok megvalósításába is.

Bak: Csütörtökön szárnyal a fantáziád, és már néhány szóból képes vagy csodálatos történeteket összerakni. Ma mintha sokkal erősebben vizuális lennél, mint más napokon. Amíg a barátnőid mondanak néhány szót, addig benned egész filmek játszódhatnak le. Vigyázat, ma nagyobb a teremtőerőd is, ezért nem mindegy, hogy mit mondasz, vagy mit hallgatsz csütörtökön.

Vízöntő: Mi az, amit szeretnél megtapasztalni? Abból a minőségből adj másoknak is. Méghozzá adj belőle bőven. Igen, ez egy igazán ősi és közismert spirituális alapelv, amelyet azonban ma ki kellene próbálnod, meg kellene élned, és gyakorolnod kellene. Hidd el, ha így teszel, az mindenkinek nagy-nagy segítség lesz, nemcsak neked. Hiszen így mindenkinek olyasmiket adsz, amiket örömmel és szeretettel fogadnak majd.

Halak: Mindig szárnyaló gondolataid ma olyan magasan járhatnak, hogy néhányan nem is tudják követni ezeket. Két választási lehetőséged is van: Vagy lejjebb ereszkedsz a gondolataiddal, vagy pedig segíted szárnyalni azok elméjét, akikkel beszélsz. Mindegy, melyik utat választod, hiszen mindegyik sikeres és eredményes lesz csütörtökön. Ma érdemes segítened másokat abban, hogy megértsék, amit mondasz nekik.

közösség

további frisss

lap tetejére