Kevés meló és több málna

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold és sport365.hu • 2016. április 03., vasárnap •
Az egyik kereskedelmi tévécsatornán áprilisban folytatódik a Nagy duett, emellett Drágám, add az életed címmel új sorozat is indul. Mindkettő műsort Majka vezeti, az egyik szereplő pedig Curtis lesz.
Kevés meló és több málna

Majka és Curtis Szombathelyen jártak és sikeres koncertet adtak péntek este. Fellépésük előtt beszélgettünk, illetve nevettünk velük.   

Kitágult a világ vagy még mindig szűk Nektek?
Majka: még több melónk van, mint volt, viszont sokkal kevesebb diszkó-felkérést vállalok. Én már öregnek érzem magam a diszkóhoz. Nekem egyre inkább beszűkül ez a világ, ugyanakkor pedig a tévés világ egyre kiszélesedik. 
Curtis: mivel én sokkal fiatalabb vagyok, mint az ,,öreg”, ezért én még sokáig bírom a diszkókat, és a csapatunk másik felével örömmel járom az országot és sokkal több diszkó-felkérést vállalok, mint Majka. Ez a kórral jár. 

Szombathelyen többször jártatok már. Volt időtök megismerni a várost?
Majka: valóban sokadszor lépünk fel a városban, a főiskolás bulik pedig örökké felejthetetlenek maradnak számomra. Szeretünk idejárni, bár nagyon nincs időnk szétnézni. 
Curtis: általában este érkezünk, ilyenkor a Nap is lement már, ha akarnánk sem látnánk már semmit. Így nehéz megismerni a várost.  

Majka, újra Nagy duett, és most műsorvezető leszel. Zsűritagság vagy műsorvezetés?
Majka: a zsűritagság jobb, mert oda kevesebbet kell készülni, sőt még pénzben is jobb. Kevesebb meló és több málna. Vasárnap már reggel 10 órától ott vagyunk, pedig az adás csak este 7-kor kezdődik. Ezt nem is értem. Szóval hulla fáradtak leszünk a felvétel végére. 


Curtis: én csak akkor leszek műsorvezető, ha Peti (Majka) kiöregedett már. 

Drágám, add az életed – hétköznap este Majkával és Ábel Anitával. Ez a show is áprilisban startol.  
Majka: bizony és Atika (Curtis) is jön szerepelni a feleségével, a Csillával. Amúgy nem én döntöm el, hogy szerepelnek-e, hanem mindig a női felek hoznak majd döntéseket, hogy éppen mit kell majd a férjeknek teljesíteniük. Atika nem egy nagy teljesítő, a Csilla szerint sem, tehát lesz probléma bőven.  
Curtis: nagyon félek attól, hogy Majka műsorvezető lesz, mert tudom, hogy végig velem foglalkozik majd. Kiborít majd, tudom.

Mit szóltok a tévécsatorna átalakulásához, a menesztésekhez?
Majka: átalakul a tévécsatorna? Én nem tudom. Mi továbbra is csak műsorokat készítünk, a kazetta jut el máshoz, ennyi. Amúgy a változások nem érintenek bennünket, egyébként nem történt még olyan változás, amit ne követett volna utálkozás. 
Curtis: engem még nem menesztettek, sőt fel sem álltam önként. 

Hamarosan jön a második babátok. A Tesó is várja?
Majka: igen, elvileg egy héten belül többen leszünk. Amúgy áprilisban arra sem lesz időm, hogy lássam a születendő gyerekemet.  
Curtis: én nem tudok róla, hogy jönne a második babánk, de majd megkérdezem Csillát. A Tesó sem várja. 

Hatalmas focirajongók vagytok. Szeretnétek, ha focizna a fiatok?
Majka: kisfiam egyelőre egy repülőre koncentrálja a teljes figyelmét. Egy hét múlva jön a második, Majoros Barcelona lesz a neve, vagy nem. 
Curtis: miután megszületik, majd szeretném, ha focizna. Addig nem. Amúgy Széki Újpest elég jó név volna, vagy nem?!

közösség

további frisss

lap tetejére