Ketchup-dugó az M1-esen (exkluzív képekkel)

frisss.hu • 2015. május 14., csütörtök •
Olvasónk jelenti, hogy Budapest felé haladva egy kamion ma délelőtt a 47-es kilométerkőnél a szalagkorlátot átszakítva áttért a szemközti sávba és felborult.
Ketchup-dugó az M1-esen (exkluzív képekkel)

Vélhetően defekt okozhatta a balesetet az M1-es autópályán. A ketchupot szállító kamion eddig tisztázatlan okból az oldalára fordult, és teljes egészében eltorlaszolja az M1-es autópálya Győr felé tartó szakaszát. A Tatabánya közelében lévő baleset Budapest felé haladó irányba is nagy torlódást okoz, ugyanis a ketchupos üvegek szerteszét szóródtak az úton.

                      

A Tatabányai hivatásos tűzoltók és a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei vonultak a balesethez.

                           

A helyszínen tartózkodó olvasónk így számolt be az eseményről: "Ennyi ketchupos üveget egy helyen még nem láttam, a kamion teljes tartalma össze-vissza szóródott. A Budapest felé menő sávban az üvegek kikerülésével egyesével haladnak az autók. A másik irányba nem lehet közlekedni, a torlódás szinte a főváros határáig tart. Úgy láttam, hogy személyi sérülés nem történt."

közösség

további frisss

lap tetejére