Két mérkőzés is vár a héten a Haladásra

PCS - fotó: Tóth Arnold • 2017. április 24., hétfő •
Turzó József legénysége hétfőn a Rába ETO otthonában lép pályára.

Hosszú pihenőt követően folytatódik az élvonalbeli futsal bajnokság felsőházi rájátszása. A válogatott ugyanis EB-selejtezőket játszott, így jó pár nap rendelkezésére állt a vasi vezetőedzőnek, hogy fiait felkészítse az ETO elleni rangadóra.

Érdekesség, hogy amióta Turzó József ül a Haladás kispadján kétszer csapott össze a többszörös bajnok, kupagyőztes győriekkel. Mind a két esetben csak egy hajszállal bizonyult jobbnak a Rába-parti együttes, ráadásul a kupadöntőben egyetlen góllal sikerült felülmúlni a Halit.

Vajon mit találtak ki a szombathelyiek?

 

Épp ezért csalóka lehet a csapatok közti különbség, ami a tabellán elfoglalt helyezéseket illeti. Az új vezetőedző érkezésével egyébként gyorsan felszálló ágba kerültek a szombathelyiek, ennek eredményeképp bejutottak a felsőházi rájátszásba is. Aztán kicsit megtorpant a Haladás és olyan esett meg a zöld-fehérekkel, ami korábban még nem történt a Turzó-érában. Két, egymást követő mérkőzésen szenvedtek vereséget.

Ma este az ETO otthonából pontot szeretne elhozni a Hali. A héten egyébként hazai környezetben is pályára lépnek Németh Péterék. Pénteken a Dunaújváros vizitál a vasi megyeszékhelyen.

Rába ETO - Swietelsky-Haladás VSE
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok
18:30

közösség

további frisss

lap tetejére