Két gól és két kiállítás: Haladás – Videoton 0-2

szróbert-HCs • 2014. szeptember 21., vasárnap •
A tizennegyedik helyen tanyázó hazaiaknak nem volt egyszerű dolguk szombat este, hiszen a bajnokságban százszázalékos teljesítményt nyújtó Videotont fogadták. A Szombathelyi Haladást még az ág is húzta, hiszen nem volt elég, hogy sokkal jobb csapatként működött az ellenfél, de a játékvezetői ítéletek is alaposan a zöld-fehéreket sújtották. Noha voltak biztató jelek, egyre kilátástalanabb a szombathelyi csapat helyzete.
Két gól és két kiállítás: Haladás – Videoton 0-2

Haladás – Videoton 0-2 (0-2)
Szombathely, 2120 néző
Haladás: Rózsa – Schimmer, Devecseri, Fehér, Katona – Iszlai (Jagodics 62’), Kopunek, Nagy O., Halmosi – Gaál (Szakály 46’), Rocchi  (Gyurján 81’)

Videoton: Calatayud – Szolnoki, Vinicius, Juhász, Stopira – F. Oliveira (Heffler 75’), Sándor Gy., Kovács I., Simon Á., Gyurcsó (Kleinheisler 61’) – Nikolics (Feczesin 62’)

1’ -  A Videoton indította útjára a labdát.
10’ – Mezőnyjáték zajlik, egyik csapat sem veszélyeztette még a másik kapuját.
17’ – Halmosi lőtt 20 méterről, Calatayud azonban hárított.
19’- Rocchi átadása után kezezésgyanús helyzet alakult ki, de Andó nem jelzett.
24’ – A semmiből vezet a Videoton! Hiába teltek szombathelyi támadásokkal az elmúlt percek, egy Oliveira beadás után Nikolics szerzett vezetést a vendégeknek. Ez volt a fehérvári támadó kilencedik bajnoki gólja az idén, 0-1. 
29’ – Egy ártatlan szabálytalanság után Kopunek kapott előbb sárga, majd azt visszavonva, piros lapot! Érthetetlen ítélet született.
33’ – Eldőlt a meccs. Schimmer csúnyán beragadt, a Videoton leindított, Gyurcsó gyors kontrából passzolt a középen érkező Nikolicshoz, és már 0-2!

39’ – Rocchi Vétette észre magát, előbb szépen felpörgette magának, majd félfordulatból rálőtte, alig szállt fölé a labda. Ezért éri meg meccsre járni, nagy taps volt a hazai publikum jutalma.
42’ – Kilenc emberrel folytatja a Hali, most Halmosi kapott pirosat. Értehetetlen durvaság!!!
46’ – Zúg az állítsd ki – ezzel köszöntötték a sípjába fújó játékvezetőt.
52’ – Juhász lövése szállt alig fölé.
62’ – Három csere egy perc alatt: kettő a vendégek, egyet a hazaiak váltottak.
65’ – Most a kapufa mentette meg a mieinket a harmadik góltól.
81’ – Rocchi lejön, vastapssal köszönte meg a hazai közönség az olasz mai teljesítményét.
90’ + 2’ – Vége a meccsnek, maradt a 0-2.

Artner Tamás: Ez már az igazi Haladás volt, annak ellenére, hogy kikaptunk. Agresszíven játszottunk, igazi csapat voltunk, sajnos az első kiállítás felborította a rendet. A második félidőt végigküzdöttünk, le a kalappal a fiúk előtt. Fizikálisan rendben vagyunk, sajnos mentálisan még vagy már megint nem. A jövőre nézve sok biztató jelet láttam. Két rutinos játékosunk nélkül kell a következő heteket átvészelnünk, ezért kár, de majd a fiatalok mindent megtesznek

Juan Carillo: elsőként saját csapatomnak, majd a Haladásnak gratulálok, hiszen végig hősiesen küzdöttek. A nyolcmeccses győzelmi szériát egyáltalán nem volt könnyű elérni. A különbség az első félidőben jött ki a két csapat között, a második játékrészben szinte csak a középmezőnyben pattogott a labda. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére