Kemény edzések és nagy dobások

Szita Róbert - Fotó: facebook.com és frisss.hu • 2017. április 02., vasárnap •
A Dobó SE junior világ- és Európa-bajnok kalapácsvetője szerint nagyon hasznos volt a mediterrán edzőtábor.
Kemény edzések és nagy dobások

Több alkalommal is írtunk már róla, hogy a Dobó Európa Kupát követően a Kanári-szigeteken edzőtáboroztak Pars Krisztiánék. Az elmúlt 3 hét tapasztalatairól a csütörtökön hazaérkezett kiválóságot, Halász Bencét kérdeztük.   
Jól sikerült az edzőtábor, sérülésmentes volt számomra. Keményen végig tudtam edzeni, de nagyon nehéz volt a program, hiszen naponta 6-7 órát edzettünk nagy intenzitással. Speciálisan nagyon sokat erősödtem, ami igazából cél is volt számomra.

A körülményekkel ezúttal is meg kellett birkózni, a futópálya nagyon kemény volt, és ezért beálltak nagyon a lábizmaim. Ennek ellenére jó edzéseredményeket értem el még fáradtan is, szinte az összes dobásom 70 méter feletti sikerült a 7,26-kg-os szerrel, de ezen kívül nehéz kalapáccsal is sokat dobtunk. Összességében nagyon hasznos és eredményes edzőtáboron vagyunk túl – válaszolt kérdésünkre a 20 esztendő tehetség, aki persze azt is elmondta, hogy vidám percei is voltak az edzőtábornak.

A legnagyobb közösségi oldalról származó fotónk a Kanári-szigeteken készülő szombathelyi atléták - balról jobbra: Németh Zsanett, Gergelics Cintia, Szabó Anett, Gyurátz Réka, Rába Dániel, Németh Zsolt, Halász Bence, Hudi Ákos, Varga Donát és Pars Krisztián - Igaz Bálint masszőr kihelyezett tejfakasztóján ünnepelnek.  

A Dobó SE atlétáit legközelebb a Húsvét előtt megrendezendő, április 14-15-i Savaria kupán láthatjuk. Halász Bence ott saját 73,97 méteres egyéni csúcsát szeretné túlszárnyalni.

 

közösség

további frisss

lap tetejére