Kaufbeuren: óriási sikerrel szerepeltek a szombathelyi kötélugrók

SzR - Fotó: facebook.com • 2017. július 16., vasárnap •
A Szombathelyi Kötélugró Klub csapata a hétvégén Németországban, a hagyományos Tanzelfest programon szerepelt. Szombathely testvérvárosát Hende Csaba országgyűlési képviselő, Puskás Tivadar polgármester és dr. Takátsné dr. Tenki Mária képviselő asszony is meglátogatta.
Kaufbeuren: óriási sikerrel szerepeltek a szombathelyi kötélugrók

Alig, hogy hazaérkeztek az orlandói Világkupáról, pár nap múlva már újra utaztak a kötélugrók, ezúttal a németországi testváros, Kaufbeuren volt az úticél.  

Óriási siker övezte a csapat fellépéséit, amelyet a Tanzelfest közönsége többször is láthatott. A szombathelyi lányok az Anam cara csapatával együtt léptek fel és közös produkciójukat szombaton Hende Csaba és dr. Takátsné dr. Tenki Mária is megtekintette. A telt házas műsort közös beszélgetés is követte, majd a kötélugrók és az Anam cara közös szálláshelyét is felkereste a magyar küldöttség.

Érdekesség, hogy Hende Csaba országgyűlési képviselő 2 év alatt már másodszor nézte meg a Szombathelyi Kötélugró Klub műsorát, de az is különleges, hogy három régi tagunk, Zsiga Rebeka, Nardai Sarolta és Major Szilvia is velünk szerepelt. A város különböző pontjain voltak bemutatóink, ahol mindig óriási tömeg és nagyon jó hangulat vette körül a lányokat, akik már valódi baráti kapcsolatokat alakítottak ki a hosszú évek óta a bennünket 5 csillagos körülmények között ellátó kaufbeureni vendéglátókkal – tájékoztatta honlapunkat Bánhegyi Attila, a kötélugró klub elnöke.

A cikkünk elején található csoportképen (utolsó ) balról hátsó sorban: Zsiga Rebeka, Komlósi Kata, Major Szilvia, Kiss Bianka, Simon Tira, elől: Gyurkó Flavia, Varga Flóra és Fule Magdolna vezetőedző, hiányzik a fotóról Nardai Sarolta.

közösség

további frisss

lap tetejére