Karácsonyig nincs pihenés! - Simon Marcsi reggeltől estig dolgozik

Frisss fotó: Simon Marcsi Facebook • 2016. október 30., vasárnap •
A szombathelyi szépségnek bár honvágya van, tudatosan építi karrierjét.
Karácsonyig nincs pihenés! - Simon Marcsi reggeltől estig dolgozik

Simon Marcsi hosszú hetek óta Törökországban van, ahol ügynökségekkel dolgozik. Persze családcentrikus lány lévén a munka nem fenékig tejfel, hiszen szeretteitől távol éli mindennapjait és szoros beosztása van.

Először is tekintsünk vissza néhány hetet, hogy telt a nyarad?

Ugorjunk inkább egészen tavaszig, hiszen akkor is Isztambulban voltam. Három hónapon keresztül Törökország legjobb ügynökségével dolgozhattam, amire nagyon büszke vagyok. Árnyoldalai persze voltak, elég csak a robbantásos merényletekre gondolni. Szerencsére ebből a zűrzavarból nem érzékeltem semmit. A törökországi kiruccanás után következett a megérdemelt pihenés. Másfél hónapon keresztül élvezhettem a családom, a párom és a kiskutyám társaságát. Persze ilyenkor sem szakadhattam el a modellkedéstől, a horvátországi nyaralást összekötöttem a munkámmal, hogy eleget tegyek egy felkérésnek.

Maradjunk még Törökországnál egy kérdés erejéig. Miben más most ott lenni, élni, mint volt néhány hónapja?

Igazából nincs sok különbség. A merényletek ellenére pozitív tapasztalatokat szereztem és felajánlottak egy éves szerződést. Mivel több felkérést is kaptam mérlegelnem kellett és megköszöntem a lehetőséget, egyúttal visszautasítottam. A dolgos hétköznapokon korán reggel kelek, hogy késő este zuhanjak az ágyba. Egyébként nemrég ért véget a Fashion Week, így felbolydult hangyabolyra emlékeztető állapotok uralkodtak a városban. Amúgy nem hanyagolhatom el magam, így az étkezésre és a diétára is figyelnem kell. A testmozgás szigorúan a szobában végezhető gyakorlatokra korlátozódik, ezért is fontos, hogy mit eszek.

Tavasszal is három hónapot töltöttél Isztambulban, mikor látogatsz legközelebb haza?

A tervek szerint december elején érkezem Szombathelyre és bár már kaptam megkereséseket az ünnepi időszakra, ezeket kénytelen vagyok visszautasítani. Szeretnék egy kis időt tölteni a szeretteimmel. Januártól pedig újra dolgozom.

Azt tudni lehet rólad, hogy nagyon családcentrikus vagy. Megfordult a fejedben, hogy a közeljövőben férjhez mész? Esetleg titokban már a családalapítást tervezed?

Természetesen gondoltam rá, sőt a párommal beszéltünk többször is erről a témáról. Ő már nagyon szeretne babázni, ahogy én is. Azonban hosszabb távra nincs értelme tervezni, mivel jelenleg is dolgozom, így teljes erőbedobással erre kell koncentrálnom. Persze fiatal vagyok még és sok lehetőséggel kínál az élet, így szeretnék minél több dolgot elérni, mielőtt családalapításra kerülne a sor. Addig Dodón, a kiskutyámon gyakorolhatom, milyen felelősségteljes élete van az édesanyáknak.

közösség

további frisss

lap tetejére