Kalapácsvetős ,,pihenés”: karácsonykor és ma is edzettek

Szita Róbert • 2015. december 28., hétfő •
Szenteste még edzettek, aztán családi körben ünnepeltek a legtehetségesebb fiatal szombathelyi kalapácsvetők. Halász Bence Jánoshalmán, Gyurátz Réka Szombathelyen karácsonyozott, ma pedig már újra a Sugár úton tréningeztek.
Kalapácsvetős ,,pihenés”: karácsonykor és ma is edzettek

A Dobó SE junior Európa-bajnok kalapácsvetője, Halász Bence Jánoshalmán töltötte a karácsonyi ünnepeket. 
Hazautaztam Jánoshalmára, ott gyűlt össze az egész család. Szenteste halászlé, töltött káposzta és diósguba került az ünnepi asztalra – tette hozzá a honlapunknak nyilatkozó Halász Bence, akitől azt is megtudtuk, hogy december 28-án, hétfőn már folytatódott a kemény edzésmunka.

Gyurátz Réka, a Dobó SE ifjúsági világcsúcstartója szenteste még edzett délelőtt, aztán este már a családjával ünnepelt. Karácsony első napján pihenője volt, de másnap már újra tréningezett, aztán a család többi tagjával együtt meglátogatta a nagybácsiját.
Szenteste rántott halat ettünk és persze rengeteg sütit. Nincs kimondott kedvencem, amíg van valamilyen húsétel, addig nincs nagy bajom – tette hozzá a fiatal csúcstartó és sokszoros bajnok, aki azt is elárulta, hogy még nincs konkrét terve, hogyan tölti majd a szilvesztert. 

A 18 esztendős atléták hétfőtől tehát újra a Dobó SE pályáján készülnek a 2016-os év nagy versenyeire.

 

közösség

további frisss

lap tetejére