Jövőre is aktívak lehetnek az idősek

vkriszti-HCs • 2014. december 18., csütörtök •
Véget ért a 2014-es év "Aktív időskor" elnevezésű programsorozata. A nagy népszerűségnek köszönhetően a közgyűlés már meg is szavazta, hogy jövőre is folytatódnak a programok, melyek remek lehetőséget kínálnak a szombathelyi időseknek a szabadidő aktív eltöltésére. Sőt a repertoár jövőre gasztroklubbal és kézműves foglalkozásokkal is bővül.
Jövőre is aktívak lehetnek az idősek

A kilenc alkalomból álló „Aktív időskor Szombathelyen” programsorozat utolsó állomásához érkezett szerdán. Az időskorúak a Weöres Sándor Színházban "A hülyéje" című darabot tekinthették meg. A hatvan év feletti szombathelyiek aktivizálása, a testi-lelki egészségi állapotuk romlásának megakadályozása volt a célja a tavaly novemberben útjára indított programnak. 2014-ben közel három és félezren vettek részt a különböző rendezvényeken.

„Voltunk Budapesten, voltunk színházban, voltunk a kőszegi kiránduláson. Maga a hivatal által való kezdeményezés nagyon praktikus, nagyon ésszerű, jónak tartom és remélem, hogy jövőre is és utána is megvalósul. Ez a szombathelyiek életének mozgásába belefér és ugyanakkor nagyon jól éreztük magunkat a párommal” - nyilatkozta Balogh Ernő a szombathelyi7.hu-nak.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére