Várhatóan jövő szombattól újra csúszhatunk!

frisss.hu fotó: Hornyák Emőke • 2016. november 17., csütörtök •
November 26-án ismét megnyitja kapuit a szombathelyi műjégpálya!
Várhatóan jövő szombattól újra csúszhatunk!

A Facebookon azonban több fórumon is terjed a hír, jövő szombaton nyit a koripálya.

 

Megkerestük a létesítmény üzemeltetőjét, a SZOVA ZRt.-t, hogy megerősítse információnkat. Potyondi Nikolett Kommunikációs és HR munkatárs elárulta, hogy valóban a tervezett időpont 2016. november 26., de biztosat állítani, csak a jövő hét elején lehet. Leginkább az időjárástól függ, hiszen a szezonkezdethez tartósan 10 Celsius-fok alatti hőmérséklet szükséges. A jégkészítés és a megfelelő vastagság előállítása ugyanis 4-5 napot vesz igénybe, ezzel számolni kell a nyitónap kitűzését illetően. A csúszás szerelmeseinek idén is kedveskednek különböző programokkal. Szombatonként 10-13 óra között Varga Jenő „Jéglovag” műsorvezetésével a Szabadidősport Szövetség rendezvényei mozgatják meg a vállalkozó szelleműeket.

Ha pedig az időjárás is kegyes lesz a szombathelyiekhez, akkor a szombai megnyitást követően a megszokott nyitvatartási renddel várják a fiatalokat és idősebbeket egyaránt.

A hétfői napokon 9-13:30-ig, keddtől péntekig 9-13:30-ig, illetve 17-19:30-ig várják a korcsolyázás szerelmeseit, szombaton, vasárnap, ünnepnapokon és a téli szünet ideje alatt pedig 9-13:30, valamint 14-19 óráig sportolhatnak látogatóink a szombathelyi Műjégpályán.

közösség

további frisss

lap tetejére