Játssz a Frisss FM-mel: 2 sláger = 2 belépő, a Sonnentherme élményfürdőbe!

frisssfm.hu fotó: Sonnentherme • 2017. augusztus 18., péntek •
Még nincs vége a nyárnak!
Játssz a Frisss FM-mel: 2 sláger = 2 belépő, a Sonnentherme élményfürdőbe!

Ezért a Frisss FM-en 2 slágerrel, 2 belépőt nyerhetsz a Sonnentherme élményfürdőbe, Lutzmannsburgba! Csak hallgasd Szombathely nyári zenei válogatását, és ha egy előadótól, kettő dalt játsszunk, akkor küldd el az előadó nevét a 06 20 24-77-177 –es számunkra. Minél több duplázót írsz meg nekünk, annál könnyebben lehet a tiéd a páros belépő a Sonnenthreme élményfürdőbe! Sorsolás augusztus 21-25-ig, naponta 17 órakor!

A Sonnenthermében, a legkisebbek vannak a középpontban! Kaland és kikapcsolódás a piciknek és nagyoknak a lutzmannsburgi élményfürdőben! Legyen szó babaúszásról, babaszaunáról, babamasszázsról, a jókedv garantált, a babáknak és a szülőknek egyaránt!  A nagyobbakat több mint 800 méter csúszda és megannyi élmény várja. Látogasson el Ön és családja is Ausztria vezető baba- és gyermek élményfürdőjébe, a Sonnenthermébe! Felejthetetlen pillanatok, melyekben a kicsi óráról órára fedezheti fel a világot! További infók itt!

Használd ki a nyár minden pillanatát, és nyerd meg 2 slágerrel, a 2 belépőt, Lutzmannburgba! Frisss FM! Mi játsszuk a slágereket!

közösség

további frisss

lap tetejére