Itt meghallgathatod Danics Dóra és Gáspár Eszter új közös dalát!

frisss.hu Fotó: Bodorkós Máté, Hornyák Emőke • 2016. augusztus 19., péntek •
A tegnapi debütálás után még dalpremier buliba is benéztünk.
Itt meghallgathatod Danics Dóra és Gáspár Eszter új közös dalát!

Szó szerint nagy nap volt Danics Dóra és Gáspár Eszter életében, hiszen tegnap hallhatta először a nagyközönség első közös dalukat, melynek címe: a Nagy Nap. Nekünk is nagy megtiszteltetés volt, hogy a dalpremierhez a Frisss FM-et választották, sőt utána még a premier buliba is hivatalosak voltunk a Café&Teába, ahol isteni gyümölcsös koktélokat kóstolhattunk.

A tehetséges párossal nem most beszélgettünk először, hiszen a Frissnek árulták el először, duett van készülőben. Most a Frisss FM stúdiójában Lamperth Jani kollégánk kérdezte a lányokat.

Hogy indult ez az együttműködés?

Esto: Két éve ismerkedtünk meg Szombathelyen, a Savaria Szimfonikus Zenekar egyik rendezvényén, a Hollywood Classics-on, ott énekeltünk mindketten. A próbák során annyira összebarátkoztunk, hogy ki merem jelenteni, a legjobb barátnők lettünk. Pár hónapja úgy döntöttünk, szeretnénk egy közös dalt készíteni.

Danics Dóra: A korábbi dallal ellentétben most egy saját szerzeményről van szó, de megkértük a Savaria Szimfonikus Zenekart, hogy működjenek közre a dalban. Ezúton is köszönjük, hogy segítettek. Fontos pillanat volt az életünkben, hogy nemrég alapítottunk egy esküvőszervező céget akkor jutott eszünkbe, hogy a dalunknak pont az esküvőkről kell szólnia vagy bármilyen nagy napról, ami igazán különleges. Ezért is lett ez a címe. A szerkezete is egyedi, olyan, mintha egymással beszélgetnénk.

Ilyen gördülékenyen megy köztetek minden?

Esto: Most már igen, de be kell vallanom, amikor két éve megtudtam, hogy Danics Dórával, az X-faktor győztesével kell duettet énekelnem nagyon féltem tőle. Aztán találkoztunk Budapesten egy próbán és onnantól minden megváltozott.

Danics Dóra: Hamar egymásra hangolódtunk, kiderült, hogy sokban hasonlítunk egymásra, külsőleg és belsőleg is. Sokan azt hiszik testvérek vagyunk.

Esto: Ugyanolyan dilisek vagyunk.

Kell kompromisszumot kötni a munkában?

Esto: Eddig még nem nagyon kellett, nagyon jól kiegészítjük egymást. Egyikünk ebben, a másikunk éppen másban jobb.

Danics Dóra: Az elején megbeszéltük, hogy mindenben együtt döntünk. Eddig nem voltak problémák, a pici súrlódásokat pedig meg tudtuk beszélni eddig is.

Most kész a dal, mikor lesz klip belőle?

Esto: Hamarosan. Egy nagy meglepetéssel készülünk, mi már nagyon izgatottak vagyunk.

Danics Dóra: Annyit mondunk azért, hogy köze lesz a jövő hétvégi Savaria Történelmi Karneválhoz. Vasárnap, 14:20-ra a Fórum színpadhoz várunk mindenkit. 

kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére