Itt a világ 6 legújabb, legmenőbb kütyüje

frisss.hu, index.hu • 2016. július 26., kedd •
Hasznosak, menők és még jól is néznek ki.
Itt a világ 6 legújabb, legmenőbb kütyüje

Manapság hétről hétre jelennek meg újabbnál újabb technikai fejlesztések, termékek, amelyek hétköznapi életünket hivatottak segíteni. A legtöbbször persze kétséges a tényleges használhatóságuk, vagy nem elég praktikusak, túl drágák, így elmarad a siker. Az alábbi hat találmány, fejlesztés esetében szinte garantált a nagyszámú vásárló, ugyanis olyan dolgokról van szó, amelyeknek mindenki örülne, de legalábbis megkönnyítené bizonyos tevékenységét. Az árakat ugyan még nem lehet tudni, de reméljük megfelelő magasságban maradnak ahhoz, hogy akár mi is beszerezzük magunknak őket. A cikk végén található videóban működés közben is láthatjuk a legújabb kütyüket.

Bagel - a világ legokosabb mérőszalagja

A Bagelbe egy zsinór, egy kerék és egy ultrahangos szenzor került beépítésre, ezáltal háromféle mérési móddal rendelkezik. Ráadásul a hozzá készült applikációban a mérési adatokhoz párosított hangjegyzetek segítségével rendszerezni is tudjuk adatainkat. 

Flexwarm – az okoskabát

Ez az, amit minden fagyos embernek feltétlen ajánlunk a téli hónapokra. A Flexwarm kabátban négy fűtőelem található, amelyek a mellkast, a hátat, és a kezeket képesek melegíteni. Természetesen egy okoskabáthoz jár egy applikáció, amivel beállíthatjuk a nekünk legmegfelelőbb hőnérsékletet, amelyet a későbbiekben a kabát meg is őriz, ugyanis, ha mondjuk csökkenne, a szenzorok azonnal érzékelik és már indul is a fűtés. Bónusz: a zsebében található USB csatlakozóvval készülékeinket is tölthetjük. 

Lightpack 2 – fényzenekar a nappaliba

A bármilyen készülékünkhöz – TV, Xbox, DVD lejátszó – csatlakoztatható Lightpack 2 egyéni, az érkező jelekhez igazodó hangulatvilágítást varázsol a szobánkba. Nem csak a TV körüli led-szalag, hanem a helyiségben elhelyezett, Pixel névre hallgató világító kockák is gyönyörűek tudnak lenni. 

iXpand – extra tárhely iPhone-hoz

A ránézésre egy egyszerű telefon toknak kinéző iXpand 128 GB tárhelyet rejt magában. Használatához csak bele kell pattintanunk készülékünket.

 Volant - a világ első 3 az 1-ben fejhallgatója

Ismerős, ugye, amikor környezetünktől függően más-más fülhallgató lenne a legmegfelelőbb? Erre kínál megoldást a Volant, amely magába foglal egy kis fülhallgatót is, valamint bluetooth kapcsolatra is képes.

Das 5Q billentyűzet – felhő csatlakozású billentyűzet

Még látványnak sem utolsóak a színüket változtató billentyűk, amelyek a különböző értesítéseket különböző színnel világítva jelzik. A billentyűkhöz egyesével be lehet állítani az értesítés fajtákat, aztán a fontosságuk alapján és a határidőhöz közeledve változtatják színüket.

 

közösség

további frisss

lap tetejére