Innen tudhatod, hogy bejössz egy pasinak

Szerző: frisss.hu/BlikkRúzs - Fotó: velvet.hu • 2017. március 13., hétfő •
Néha a csajoknak is nehéz eldönteniük, mi a helyzet. Itt egy kis segítség!
Innen tudhatod, hogy bejössz egy pasinak

Nem csak a srácoknak, de a csajoknak sincs annál idegesítőbb, ha nem tudják eldönteni, hogy a kiszemeltjüknek bejönnek-e. Hogy ez miből derül ki, annak számtalan biztos jele lehet. Összegyűjtöttünk párat.

Gyakran beszél rólad

Elég furcsa lenne, ha ezt pont neked tenné, mert akkor azonnal leleplezné magát, és túl nyomulósnak is tűnne. Ezért inkább a közös ismerősöknél érdemes puhatolózni, hogy szóba kerültél-e a beszélgetések során. Ha sokszor pozitívan említ, akkor egyértelmű, hogy kedvel és gyakran gondol rád.

Egyre többet keresi a társaságod

Ha egy srác szeretne egyre többet beszélgetni veled és naponta akár többször is megkeres, akkor érdekes vagy számára. Érdemes elgondolkoznod azon, hogy valószínűleg többet is szeretne tőled puszta barátságnál.

Fotó: joy.hu

Emlékszik fontos dolgokra

Tudja, mikor van a szülinapod, a névnapod. Érdeklődik a téged érintő események iránt, amik már megtörténtek, vagy amik még tervben vannak.

Fontos neki, hogyan érzed magad

Ez azt tükrözi, hogy odafigyel rád. Ha megváltozik a hangulatod, az elsők között lesz, aki arról érdeklődik, hogy ennek mi az oka. Ha gond van, nem csak meghallgat, de próbál valahogy segíteni is neked. 

via BlikkRúzs

közösség

további frisss

lap tetejére