Ilyen volt a farsangfarka Kőszegen

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. február 09., kedd •
Egy hely, ahol R2D2 és Leila hercegnő Batmannel, valamint Super Marióval találkozott.
Ilyen volt a farsangfarka Kőszegen

A mókás program már igazán erős gyökerekkel rendelkezik a szomszédos kis városban. Pócza Zoltán, szervező elmondta, hogy már több, mint tizenöt éve tartják meg ezt a népszerű rendezvény töretlen sikerrel, minden évben számos környező településről érkeznek látogatók Kőszegre.

Az üzletek, szolgáltatók dolgozói ezen a napon jelmezben végzik a munkájukat, sok helyen meleg teával, friss fánkkal kedveskednek a látogatóknak. A szervező elmondása szerint idén már körülbelül 50-60 üzlet csatlakozott a programhoz. A legkreatívabb jelmezeket minden évben díjazzák.

A kőszegi vidámságból természetesen stábunk sem maradhatott ki, fergeteges hangulatú utcabálba csöppentünk. A kicsiktől egészen a nagyokig sokan beöltöztek, számos ötletes jelmezt láttunk, az időjárás is kedvezett a rendezvénynek és a lazább öltözeteknek.

A felvonuláson találkoztunk többek között keresztes lovagokkal, különféle boszorkányokkal, vad motorosokkal, tengerészekkel, sőt még maga Batman, valamint Leila hercegnő és R2-D2 is ellátogatott hozzánk egy távoli galaxisból.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére