Ilyen lett volna, ha Stan és Pan egy szombathelyi kollégiumban találkozik - Savaria youtuberei 2. rész

NagyRobert • 2016. november 01., kedd •
Gimiseink egész nagy arcon élnek.
Ilyen lett volna, ha Stan és Pan egy szombathelyi kollégiumban találkozik - Savaria youtuberei 2. rész

Ebben a sorozatunkban a több-kevesebb tehetséggel, vagy épp az antitálentummal megáldott Vas megyei vloggereket igyekszünk bemutatni. Bolli után sem jutottunk a "B" betűn túlra, de bocs, ez most nem a mi hibánk, hanem a Blitch csatorna egyik alkotójáé, aki önként küldte produkcióját a mészárszékre.

Na, azért megijedni nem kell, nem terveztük, hogy túl nagy vérengzést csapunk, sőt, jóleső érzést okoz a tudat, hogy vannak még fejlődőképes videósaink. A Blitch párosa már első ránézésre hozza a klasszikus ellentétek vonzzák egymást témát. Egy, az idők során jól összeszokott Stan és Pan duó ez, akik a kezdetei videóikat majd szégyellni fogják egyszer.

Oké, azok sem voltak annyira gázosak, de a revolúció jelen van, és csak remélni tudjuk, hogy ez a törzsfejlődés nem áll meg. Az 500 feliratkozós különkiadás nagyon kilóg a sorból, annyira erőltetett és gagyi, hogy az már fizikailag fáj, bocsi.

Viccesnek szánták a csatornát, de azért ez egy sokkal komplexebb történet. A Savaria Karneválon forgatott anyag pár tömegjelenettel jobb lett volna, de egyébként egy korrekt cucc. Külön öröm, hogy bevállaltak oktatási segédanyagnak is beillő dolgokat, például a Guinness rekordos ismeretterjesztés.

Az iFlow nevű löttyöt - aminek a weblapja azóta elérhetetlen, a szerk. - nem biztos, hogy bevállaltuk volna, szóval minden elismerésünk. A sulis csapatépítő tréninges feliratkozó gyűjtésüket pedig tanítani kellene, ennyi.

Összességében, főleg az utóbbi pár videó miatt, ez inkább a jobbak közül való, amin lehet szórakozni, s bár a feliratkozás fakultatív, mi támogatjuk ezt a cselekedetet. Nagyon reméljük, hogy az arcok pozitív irányba fejlődnek, vagyis folytatják a megkezdett utat, mert a spontán dolgok rendben vannak. A Blitch nálunk 7 meggyalázott naplót vihet haza a nyolcból.

Aki tud olyan helyi vloggert, akit érdemes bemutatni, az írjon nekünk az info@frisss.hu címre.

közösség

további frisss

lap tetejére