Ilyen egy mosolyvizit egy igazi Doktor Bohóctól

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. április 25., hétfő •
A Markusovszky Kórház gyermekosztályán fekvő kis betegek napját tette szebbé Vass Szilárd.
Ilyen egy mosolyvizit egy igazi Doktor Bohóctól

Megírtuk, hogy végre Szombathelyen is vizitelnek a bohócdokik, sőt a helyi színház és bábszínház művészei lesznek azok, akik a Markusovszky Kórház csecsemő-és gyermekosztályán fekvő betegek napját akarják egy kicsit boldogabbá, színesebbé tenni. A fő cél a mosoly, ami az első sajtónyilvános viziten is betalált. Most csak Vass Szilárd Doktor Bohóc segítségével, hiszen a többi bohóctanonc még a tanulás folyamatában van.

„Ez már a negyedik vizit volt, eddig csak velem találkozhattak a gyerkőcök, a szülők és kórházi dolgozók, de ha minden igaz, akkor jövő hétfőn már csatlakozik hozzám egy második doktor bohóc. A nagyon nagy szeretettel fogadják a bohócot, de tapasztaltam, hogy mind az orvosok, mind a nővérek és szerencsére a szülők is nagyon nyitottak és vevők arra, amit mi próbálunk közvetíteni „– mondta el a frisssnek Vass Szilárd.

Most csak a kórházban jártunk, de nem csak a legkisebbek arcára szeretnének mosoly csalni, tervben van, hogy idősek otthonába is járnak vagy fogyatékkal élőket is látogatnának, ugyanis pedagógiai szempontból rengeteg pozitív hatása van egy ilyen élménynek.

Ha valaki szeretné támogatni a Dr. Bohóc Mosolyszolgálatot, az alapítvány bankszámlaszámán (OTP 11747006-20192514) megteheti. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére