Ilyen, amikor kutyák videóznak végig egy esküvőt

NagyRobert/HuffingtonPost Fotó: Del Sol Photography • 2016. július 21., csütörtök •
A végeredmény pedig zavarba ejtően bájos lett.
Ilyen, amikor kutyák videóznak végig egy esküvőt

Peter Rushton gondolta, valami nagyon különlegessel lepi meg kedvesét, Shahr Nourainit az esküvőjükön. Ehhez Sol Tamargo fotóst hívta segítségül és ketten egy egészen elképesztő ötlettel álltak elő; kutyák videózzák végig a nagy napot, pár GoPro kamerával.

De nem ez volt az egyetlen nem szokványos pontja Peter és Shahr esküvőjének, mert a násznéptől nem kértek ajándékokat, inkább azt szerették volna, hogy a vendégek a Playa Állatmentő Egyesültet támogassák (PAR), vagy hozzanak mindenféle kutyás cuccot, jutalomfalatokat és játékokat.

Tamargo ezalatt titokban a PAR által befogadott ebek közt kereste az ideális fotósokat, végül a választása Daphne-ra, Daisy-re és Zac-re esett. A nagy napon a fotós beosont a menyasszony hotelszobájába a három kutyussal, nem kicsit meglepve ezzel Shahrt.

"Azt hiszem, ez volt a legjobb meglepetés, amit valaha kaptam. Még szerencse, hogy Sol akkor lepett meg a kutyákkal, amíg ott voltak a sminkesek, különben nagy káosz lett volna." - írja Shahr a fotós blogján.


Daphne, Daisy és Zac tökéletes választás volt, hatalmas sztárok lettek az esküvőn, rengeteg figyelmet és szeretetet kaptak, amit persze meg is érdemeltek, mert nagyon lazák voltak végig.

Ami külön jó hír, hogy Daisy és Daphne az esküvő után új otthonra talált Peternél és Shahrnál. Azért Zac miatt sem kell könnyeket hullatnunk, mert ő a menedék házi kedvence, őt az egyik ott dolgozó fogadta be korábban.

"A kutyák igazi jégtörők, az első dolog, ami eszembe jut az esküvőnkről, azok az ebek. Mindenki róluk beszélt aznap." - tette hozzá a menyasszony.

A Del Sol fotós vállalkozás pedig bővítette a szolgáltatási körét, most már van kutya videós csomagjuk, ahol csak a költségeiket számolják fel, a nyereséget a PAR kapja és még a videós kutyusok is gazdira lelnek a nagy nap után. Íme, a videó a nagy napról:

További képek az esküvőről a Del Sol Photography honlapján!

közösség

további frisss

lap tetejére